`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Vasteras III

VAUDE Vasteras III

VAUDE Vasteras III

VAUDE Vasteras III

  • VAUDE Vasteras III
  • VAUDE Vasteras III
  • VAUDE Vasteras III
  • VAUDE Vasteras III
  • VAUDE Vasteras III

VAUDE Vasteras III

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus VAUDE Vasteras III

Ominaisuudet: Talvi takki, joka on valmistettu villasekoituksesta nykyaikaisen elämäntavan mukaan Sisältää uusiutuvia raaka-aineita Valmistettu oikeudenmukaisissa työolosuhteissa 2 etutaskua Kiinnitetty huppu Tekniset tiedot: Paino: 1175g Pääkangas: Kasvot: 62% Polyesteri, 38% Neitsyt villa: Tausta: 56 % Polyesteriä, 44% polyakryyliteknologiaa: uusiutuvat materiaalit: VAUDE käyttää tämän tuotteen valmistuksessa uusiutuvia kasvi- tai eläinperäisiä resursseja.

Tämä säästää fossiilisia raaka-aineita.

.


Jos olet kiinnostunut VAUDE:n Vasteras III tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet VAUDE-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. VAUDE suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma VAUDE Vasteras III jo tänään!

Ominaisuudet VAUDE Vasteras III

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje