`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down

Vertical Down

Tuotekuvaus Vertical Down

Takitasku on erittäin puristettava ja sitä voidaan helposti säilyttää omassa taskussaan, ja se vie vähän tilaa! Sinulla on vaikutusta sen kevyydestä (vain 300 g) ja se on tuskin havaittavissa, kun se kuluu, mikä antaa sinulle suuren liikkumisvapauden! Käytettynä toisena tai kolmannena kerroksena, se on ihanteellinen valinta kaikille syksy- ja talviurheilijoille.

Tekniset tiedot:

PAINO: 0.3000


Jos pidät Vertical Down:sta, tutustu myös muihin Vertical:n ulkoilutuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Takit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Pystysuora untuvatakki

-

Lämmin ja erittäin kevyt, se puristuu erittäin hyvin

Pystysuora alas musta

-

Bona jaqueta kohtuulliseen hintaan. Lleugera i tèrmica, l´únic punt negatiu on, että minä deixaan joitain lyijyfileitä peba de roba de sotaan. Mutta tämä pieni juttu. Recomanable.

Erittäin kevyt ja sovitettu kokoon m

-

Kevyt ja mukava käyttää, se painaa lähes mitään ja siinä on huppu, joka on arvostettu näissä vaatteissa. Huomaamattomasti. Olen tyytyväinen ostamiseen

Pysty alaspäin

-

Erittäin hyvä takki Hieno, taittuva ja kevyt. Huono asia on, että se menettää paljon kynää ja kuljettaa hieman pienen mutta erittäin hyvän vaihtoehdon toiselle kerrokselle. Pitää lämpöä hyvin.

Pystysuora

-

todella lämmin ja kevyt untuvatakki, sulkee taskussa, vasen pitää repussa tai välikerroksena, kun sää on huono. trekkinn lyömättömään hintaan

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje