`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Fissure

  • Vertical Fissure
  • Vertical Fissure

Vertical Fissure

Tuotekuvaus Vertical Fissure

Fissure-vuorihousut ovat Ultra-kestäviä. He ovat vuosia todistaneet itsensä kaikkein hankaavimmista kivistä vuoristossa. Alpine sopii, 100% joustavaa kangasta, erittäin mukava koko päivän kulumiselle, vaikka valjaatkin. Ihanteellinen jokaiselle kalliolle.

Ominaisuudet:

Tasku 3 vetoketjullista taskua + 1 lastitasku

Muita ominaisuuksia Erittäin kulumiskestävä, täysi venytys Vahvistettu istuin, polvi ja nilkat Polvipituinen vetoketju, jossa on kaksoisliukusäädin Silicon grip nilkkarengas, jotta se pysyy kunnossa

Tekniset tiedot:

Kankaan sisältö 88% polyesteriä 12% elastaania, Renforts: 46% polyamidia 50% polyesteriä 4% elastaania


Kaikki Housut kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Vertical-kokoelman Naisten vaatteet tuotteita. Vertical:n Fissure:een hinta on 119.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Vertical Fissure

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje