`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Free Alper 40L

Vertical Free Alper 40L

  • Vertical Free Alper 40L
  • Vertical Free Alper 40L
  • Vertical Free Alper 40L

Vertical Free Alper 40L

Tuotekuvaus Vertical Free Alper 40L

riittävän suuri ultrakevyille monipäiväisille matkoille, tekninen kyky saada sinut kovimpien tavoitteiden saavuttamiseksi, vapaa 36 -moottori vie kevyt suorituskyky seuraavalle tasolle. säädettävät hiihtosilmukat sopeutuvat diagonaaliseen kuljetukseen tai rungon omistettuun hätätaskujen taskuun antavat nopean pääsyn lapioihisi ja koettimella vetoketjullinen ristikkopakkaus pohjaan. voidaan litistää, jotta koko pakkausmäärä voidaan käyttää sivupuristushihnoilla vakauttaa kuormitusta ja lisätä monipuolisuutta ulkoiselle kuljetuskokonaisuudelle: polyesterimonofilamenttilanka, polyamidi monofilamentti pu-päällystetty kangas, polyamidi ja elastaani venytetty kudottu 210d uhmwpe mikroripstop nylon

Tutustu nyt kaikkiin Reput ja matkalaukut tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Vertical Free Alper 40L. Osta nyt Vertical Free Alper 40L ja säästä paljon puhdasta rahaa Reput tuotteista. Lisäksi, Vertical-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Vertical Free Alper 40L:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Reput ja matkalaukut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Vertical Free Alper 40L

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä reppu, jota on parannettava.

-

Reppu on hyvin harkittu ja kevyt, mutta siinä on useita kohtia, joita on parannettava. Selän ja olkapään materiaalin tulee olla pehmeämpi, jotta vältytään hankaukselta. Puristushihnat, rintavyöt ja lannerangan hihnat ovat niin ohuita, että ne löystyvät jatkuvasti ja joutuvat säätämään ne muutaman sekunnin välein.

Pystysuuntainen vapaana 40

-

Paras skimountaneering koskaan tehty!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje