`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Free Alper 40L

Vertical Free Alper 40L

  • Vertical Free Alper 40L
  • Vertical Free Alper 40L
  • Vertical Free Alper 40L

Vertical Free Alper 40L

Tuotekuvaus Vertical Free Alper 40L

riittävän suuri ultrakevyille monipäiväisille matkoille, tekninen kyky saada sinut kovimpien tavoitteiden saavuttamiseksi, vapaa 36 -moottori vie kevyt suorituskyky seuraavalle tasolle. säädettävät hiihtosilmukat sopeutuvat diagonaaliseen kuljetukseen tai rungon omistettuun hätätaskujen taskuun antavat nopean pääsyn lapioihisi ja koettimella vetoketjullinen ristikkopakkaus pohjaan. voidaan litistää, jotta koko pakkausmäärä voidaan käyttää sivupuristushihnoilla vakauttaa kuormitusta ja lisätä monipuolisuutta ulkoiselle kuljetuskokonaisuudelle: polyesterimonofilamenttilanka, polyamidi monofilamentti pu-päällystetty kangas, polyamidi ja elastaani venytetty kudottu 210d uhmwpe mikroripstop nylon

Tilaa nyt oma Vertical Free Alper 40L:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Vertical Free Alper 40L:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Vertical Free Alper 40L:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 203.99 $. Suuresta Reput tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Vertical Free Alper 40L

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä reppu, jota on parannettava.

-

Reppu on hyvin harkittu ja kevyt, mutta siinä on useita kohtia, joita on parannettava. Selän ja olkapään materiaalin tulee olla pehmeämpi, jotta vältytään hankaukselta. Puristushihnat, rintavyöt ja lannerangan hihnat ovat niin ohuita, että ne löystyvät jatkuvasti ja joutuvat säätämään ne muutaman sekunnin välein.

Pystysuuntainen vapaana 40

-

Paras skimountaneering koskaan tehty!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje