`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Long Short

  • Vertical Long Short
  • Vertical Long Short

Vertical Long Short

Tuotekuvaus Vertical Long Short

Pitkät shortsit tai lyhyet housut. Tämä jalkine antaa sinulle mukavuutta ja monipuolisuutta. Polvisuoja ja hyvä ilmavirta lämpötilan säätöä varten.

Ominaisuudet:

Yli polven pituus

Puoli elastinen vyötärö vyölenkeillä

Kestävä, joustava, vedenpitävä kangas

2 taskua

Vetoketjullinen tasku

Vetoketjullinen takatasku

Tekniset tiedot:

Koostumus: Tissu extérieur: 90% polyamidia, 10% elastaania;

Renests: 50% polyamidia, 45% polyesteriä, 5% elastaania

tekniikka:

Venyttää:

Stretch-vaatteet on tarkoitettu liikkumaan ilman rajoituksia. Kehitimme tämän tekniikan monilla tasoilla, jotta tuotteissamme on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Riippumatta siitä, onko venytetty kudottu kudos tai sisällytetty elastaaniin kangan ominaisuuksien parantamiseksi, venytystuotteemme antavat sinulle erinomaisen mukavuuden liikkeessä.


Vertical Long Short:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Vertical Long Short. Housut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Vertical Long Short

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje