`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Technical

  • Vertical Technical
  • Vertical Technical

Vertical Technical

Tuotekuvaus Vertical Technical

Tekninen SS-paita tarjoaa aurinkosuojaa ja mukavuutta erittäin hengittävällä, joustavalla ekopolyesterillä. Nopeasti kuivuva ja kevyt paino, joka antaa mukavan vieressä yhden päivän tai monen päivän matkan.

Ominaisuudet:

Tekninen SS-paita tarjoaa aurinkosuojaa ja mukavuutta erittäin hengittävällä

Täysi venytys ekopolyesteri. Nopea kuivuminen ja kevyt paino

Iho-kerros, joka kestää yhden päivän tai monen päivän matkan.

Tasku: 1 rintatasku

ZipShort: holkki, 1/4 vetoketju

Muita ominaisuuksia: High wicking Polyester Eco Fabric Vahvistetut olkapaneelit

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Kankaan sisältö: Pääpaino: 47% polyesterikierrätystä, 47,5% polyesteria, 5,5% elastaania; Renfort: 85% polyamidia, 15% elastaania

Technologies:

POLYESTER ECO:

RaidLight kehittää tuotteitaan kestävän kehityksen periaatteella. Löydät valikoimastamme Polyester Eco, jonka etuna on ympäristöystävällinen ja taloudellinen. Nämä kankaat tarjoavat kaikki neitsyt polyesterin mukavat mukavuudet ja laadun. Suurin ero on siinä, että sen raaka-aine tulee kierrätyksestä (polyesteriteollisuusjätteet, pullot, lajitellut muovit jne.). Näin rajoitamme merkittävästi planeetan resurssien kulutusta ja samalla säilytetään neitsyt polyesterin edut (kevyt, nopea kuivaus ja helppo huolto).

MESH 3D:

3D Mesh-kangas on valmistettu polyesterifilamenteista erinomaisen hengittävyyden ja mukavuuden takaamiseksi. 3D-hunajakennorakenne antaa erinomaisen kosteusliikkeen ja sillä on nopeasti kuivuvat ominaisuudet, poikkeuksellinen kangas aktiiviseen urheiluun.

VENYTTÄÄ:

Kangas käyttäen elastaania / spandexia tai mekaanista venettä.


Vertical Technicala on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Vertical:n tuotteita, kuten Technical, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Vertical:lta.

Ominaisuudet Vertical Technical

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje