`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vertical

Vertical Vertical Pack 16L

  • Vertical Vertical Pack 16L
  • Vertical Vertical Pack 16L

Vertical Vertical Pack 16L

Tuotekuvaus Vertical Vertical Pack 16L

Niin hengittävä ja mukava voit unohtaa sen. Selkä ja hihnat on valmistettu kevyestä materiaalista, jolla on todistettu hengittävyysominaisuus alppihiihdon alueella.

Tietäen jyrkästä ympäristöstä, jossa tutustut vuorille, Vertical tarjoaa uskomattoman kulutusta kestävää pakkausta. Lisäksi liivi-tyylinen rakenne sopii hyvin kehoon. Jatkuvassa kangassa voi säilyttää 0,5 litran pulloa tai 300 ml: n pulloa, kun haluat hieroa harjoituksen aikana.

Etsimällä volyyminhallintaa ja ergonomiaa rmulti päivän seikkailijoille pakkaus on puristettavissa kuljetusta varten. Vertical Pack 16L taittuu itselleen, jotta se voidaan säilyttää toisessa pakkauksessa tai kiinnittää mihin tahansa laitteen pidikkeeseen, jossa on minimalistinen koukku.

Vertical Pack 16L on pakkaus, joka kulkee vuoren ympäri, kun etsit kevyyttä, yksinkertaisuutta ja puristettavuutta.

Ominaisuudet:

Huippuominaisuudet: Monofilamenttinen polyesterivaljaat, jotka tarjoavat hengittävyyttä, mukavuutta ja kevyyttä.

Taskut: 2 vetoketjullista ja vetoketjullista sivutaskua, vetoketjutaskut pienien laitteiden optimaalisen saatavuuden varmistamiseksi, suljettu tasku suojattua säilytystä varten, taitettava tasku pakkauksen puristamiseen, kun et käytä sitä, suuri vetoketjullinen tasku, etutaskut.

Hydratointijärjestelmä: etutasku, joka on sopusoinnussa hydratoinnin, sisäisen vesisäiliön pidikkeen ja jakajan kanssa, jotta laitteesi voidaan järjestää paremmin.

Kiristysjärjestelmä: Bungee-silmukoita voidaan käyttää kuorman pakkaamiseen

Laukut Säilytyspylväät Kantolaite: napakannattimen järjestelmä pakkauksen etuosassa

Tekniset tiedot:

84% polyesteriä, 15% nailonia, 1% spandexia, monofilamenttilangasta painon säästämiseksi herkillä alueilla ja samalla poikkeuksellisen kulutuskestävyyttä.

Paino: 170 g

Tilavuus: 16L


Jos haluat ostaa Vertical:n parhaita Reput ja matkalaukuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Vertical:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Vertical Vertical Pack 16L. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Vertical Vertical Pack 16L kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Vertical Vertical Pack 16L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje