`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Vibram fivefingers

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram Fivefingers V-Trail 2.0

Tuotekuvaus Vibram fivefingers V-Trail 2.0

V Trail 2.0 tarjoaa uusimmat ja suurimmat ominaisuudet, joilla voit helposti kuljettaa polkuja, mukaan lukien molemmat lampaat varpaiden ympärillä estääkseen sauman halkeamisen ja parantuneen ylemmän materiaalin, joka on enemmän vettä hylkivää kuin edellinen versio. V Trail 2.0: ssa on 3D Cocoon -verkko, joka on kudottu ulkopohjaan suojaamaan teräviltä esineiltä ulkokoulutuksen aikana, kuten kiviä, juuria ja tammenterhoja. Verkko on kolmiulotteinen, se hajottaa iskukohdan kengän koko pohjaan. Tarjoaa edelleen erinomaisen proprioceptionin ja kätevyyden. Megagrip-ulkopohjayhdiste tarjoaa erinomaisen otteen sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.

Ominaisuudet:

Käyttö: Ihanteellinen luonnossa

Reiteillä tai esteiden aikana

lopullinen työkalu liikkumiseen arvaamattomilla pinnoilla.

Tekniset tiedot:

Nopea kiinnitysjärjestelmä

2 mm EVA-pohjallinen + Polyesteri Sockliner

3D Cocoon -tekniikka

3,7 mm: n Megagrip-kumipohja

VEGAANI

Paino M43 = 6,4 oz / 182 gr

Hoito-ohjeet:

Koneen pesu Kylmä / ilmakuiva


Mitä mieltä olet Vibram fivefingers V-Trail 2.0:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Vibram fivefingers:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten kengättuotteille.

Ominaisuudet Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Kengän leveys
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Asiakasarvostelut ja kysymykset (32)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

PARANNETTU MALLI, PRETTY COMFORTED

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Tuote on hieno, vie vähän aikaa tottua niiden asettamiseen, mutta tunne on odotettua. Muista, että sinun on tilattava yksi koko, joka on normaalisti suurempi, tai jos se on puolikokoinen, pyöristä kuvio ja järjestys ylöspäin.

Ensimmäiset viisi sormea ...

-

Amatööri polussa. Halusin kokeilla viittä sormea ... Ensimmäinen 12,5 km: n polku: * "Threading": väistämättä vaivaa ... mutta vähän aikaa parannan ... kärsivällisyyttä ... * Mukavuus: erittäin hyvä, kevyt , joustava, nopea ja erittäin tehokas pitsijärjestelmä. * Juoksu: Maastoni on melko epätasainen (pensaikko, polku kivillä). Tunnen kivet paljon, mutta se ei estä minua jatkamasta juoksemista ... vie aikaa tottua näihin tuntemuksiin maassa. Pito kuivassa, kivissä, laskuissa on huipulla! Super koukku! Joten ensinnäkin olen melko iloisesti yllättynyt: Hyvä. Huom: Käytän niitä 5 sormen sukkien kanssa.

Minä suosittelen

-

Käytä todellista käsitystä "paljain jaloin", epäilemättä parhaat kengät, jotka minulla oli. Kehotan sinua ostamaan numeron, joka on sen mitan alapuolella, jota valmistaja suosittelee kodikkaalle kengälle. Ehdottomasti lisää tulee tulevaisuudessa.

Vibram fivefingers

-

Oikein hyvä. Ensimmäinen Vibram-pari. Kuten kuvattu. Erittäin mukava käyttää. Ainoa haittapuoli on, että Mondial Relaisin toimitus oli myöhässä.

Nikkeli

-

Hello Super -laatu, mukavuus ja keveys.

Minä suosittelen

-

Näiden kenkkien käyttäminen vaatii koulutusta ja sopeutumista, mutta suosittelen voimakkaasti. Kun olet tottunut siihen, rakastat tunnea

Viisi sormea.

-

Kaikki hienot tilaukset 100% uudelleen. KIITOS

Viiden sormen kenkä

-

Saadut tavarat kaikki oli hienoa! Olen erittäin onnellinen, että kaikki sopii .... !!! Kiitos ja tilaan taas 100% turvallisuudella, käytän viiden sormen kenkiä ympäri vuoden ... ja olen onnellinen .....

Mahtava vau

-

Kahden lyhyen 9 ja 10 km: n vaelluksen jälkeen olen valloitettu. vaikutelman vapaudesta ja keveydestä.

Täysin suositeltava

-

Ostaisin niitä yhä uudelleen. Se on niin siistiä. Olen ollut tuotemerkin kanssa 7-8 vuotta ja nämä kengät ovat olleet niistä paras, jotta voisin mennä ulos ja juoksua mukavasti.

Parhaat paljain jaloin kengät

-

Nämä ovat parhaimmat paljain jaloin kengät polulle, joita minulla on toistaiseksi!

Vff, "uimapuku" kenkiä!

-

Kolmas VFF-pari (2 polkua ja 1 reitti). Laske 2000–3000 km pareittain polkupyörässä (polkujen suhteen!). Ne ovat todella "kenkiä" toisistaan. Varmasti sinun täytyy oppia juoksemaan uudelleen, joten mene pehmeäksi, näe erittäin pehmeä (1 km?). Mutta sen jälkeen ... mitä hauskaa juoksua, etenkin pensaissa! Vertaa usein juoksijoihin, jotka kysyvät minulta tuntemuksia, joita merellä uimalla uimapuku (varustettu VFF: llä) verrattuna tiukkaan JEANin (varustettu "normaalilla" polkupyöräkengillä) - se on selkeämpi? No, sinulla ei saa olla herkkiä jalkoja, tai jos sinulla on ne alussa, ne rakentavat nopeasti lihaksia ja kovettuvat. Tehdään selvä, käytän näitä "kenkiä" vain harjoitteluun / nautintoon ja pieniin luontokilpailuihin. En haluaisi ottaa niitä ultra! Joka tapauksessa kaikkien YMP: n ystävien tulisi ainakin kokeilla paria yksi päivä elämässään juoksijana.

Hyvät tunteet ja suoja

-

Sukat käytön helpottamisen jälkeen ensimmäinen retki on ollut erittäin mukava. Tyyppien sijoitus auttaa paljon, koska siihen ei ole kiinni kiveä.

Suositeltava 100x100

-

Ensimmäinen vibram eikä viimeinen !!!! Erittäin mukava ja vapauden tunne 100x100

Olen tyytyväinen

-

Ei valittamista. Yksinkertaisesti maaginen!

Uudet sensaatiot

-

Voit käyttää niitä turvallisesti koko päivän ilman ongelmia, mutta sukkien kanssa, jotta vältetään pahat hajut ja pestään niitä usein. Jos haluat juoksua sinne etkä ole tottunut käyttämään tämän tyyppisiä jalkineita, suosittelen sen sijaan, että tee se vähitellen kivun välttämiseksi. osta aina yksi tai kaksi isompaa numeroa suhteessa jalkanumeroosi, se riippuu siitä, mitä haluat tehdä. esimerkiksi kun juoksen, otin heidät 2 cm (ei numeroa) suuremmiksi. vaikka ne olisivat leveät varpaissa, ainakaan en tunne kengän vetoa sormeni välillä kuten yrittäessäni 2 cm lyhyempiä. erityisen suositeltava niille, jotka haluavat harjoittaa jalkaa ja haluavat siirtyä kengistä pudota, 0.

1

-

Mahtava

Ei enää kenkiä

-

Olen ehdottomasti tavannut elämäni parhaimman. Näiden kenkäjen käyttö ei estä sinua innostumasta. Toivon vilpittömästi, että kaikki nauttivat tästä jännityksestä.

Erittäin hyvä, suosittelen

-

Voin sanoa, että olen jo viiden sormen fani, se on upea kenkä, jolla on vapauden tunne jaloissa kuin olisimme paljain jaloin, mutta suojatulla tavalla. Suosittelen voimakkaasti, että ensin asettaessaan se aiheuttaa vähän sekaannusta, mutta sitten tapana tulee siitä kuin mikä tahansa kenkä, nopea pukeutua. Niille, jotka eivät koskaan ostaneet ja tulevat ostamaan, suosittelen ostamaan oikean numeron, se näyttää hansikkaalta, vain se on jaloissa :).

Tuote täyttää odotukseni

-

Omasta puolestani hieman vaikeaa laittaa, mutta se on todellinen iho. Koko: Minulla on 42 ja pari sopii minulle vain. Huomio on parempi ottaa hieman isompi ja pahimmassa tapauksessa laittaa sukat. Sensaatiot ovat hienoja, suosittelen oppimaan juoksemaan uudelleen ja laskemaan jalkasi. Vältä mutaisia ja liian märkiä polkuja, otat veden heti. Lyhyesti sanottuna, en valitettavasti osta. Sinun täytyy nähdä kaikki tämä ajan mittaan, mitä se antaa (kiinteys, pohja, saumat) sekä sensaatiot ...

Vibram viiden sormen

-

Hyvä kokemus erittäin mukava, hyvät tunteet

Hyvät kengät

-

Hyvä sivupolttateria hyvä tarttuvuus ja kestävyys, se ei ole parhaiten pidossa, mutta se on erittäin hyvä

Olet loistava!

-

Upeat Fivefingers-lenkkarit! Vaikea löytää eri kokoisina ja täällä he olivat!

Erittäin tyytyväinen toimitukseen

-

Kengät sopivat mukavasti, ja toimitus oli nopea. Huomaa vain Etelä-Afrikkaan kannettavat tullit 30–45% ALV: lla.

5 sormea

-

Täydellinen adaptem olla olen yksi bona

Parhaat kengät

-

Paras kenkä siellä, hyvin tehty ja erittäin mukava.

Ihana tunne näissä

-

Ensimmäistä kertaa yritän viiden sormen, yllättävän mukavaa! Hieman vaikea laittaa päälle ensimmäistä kertaa, kun olit itsesi yläpuolella ja kenkiä ei ommeltu. Olen edelleen tottunut jalkoihini ja vartaloni ohuella pohjalla ennen kuin aloitan juoksemisen näissä. Mutta odotan sitä! Ihana paljain jaloin tunne

Erittäin hyvät sensaatiot

-

ensimmäiset askeleet viidessä sormessa ja olen iloinen. upea tunne, tunne metsäpohjasta, joka muuttaa kaiken! aloittakaa siirtyminen minimalismiin sitten ... hitaasti mutta varmasti! Halusin siirtyä vähitellen pudotuksesta, "tavallisesta", noin 11-12 mm, nollaan, ottaen parin pudotuksen kanssa, heikompi ja heikompi kuukausien ajan, mutta tämä tekniikka ei koskaan antanut minulle mahdollisuutta laitoin luonnollisesti askelni jalkaan. vibraatioiden kanssa ele tuli automaattisesti. En aloita 4 minuutin juoksua, jota jatkan vähitellen seuraavien 30 viikon aikana. tavoitteena on saavuttaa 10 km: n matka huhtikuun lopussa 2020.

Super tuote, nopea toimitus

-

ihmisen jalka on valmistettu juoksemista ja kävelyä varten, ja tämä tuote sallii kävelyn ja juoksemisen paljain jaloin, mutta jalkasuojalla

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Suuret kengät ulkokäyttöön. Jalalla 25.5cm (10 tuuman) koko 41 sopii täydellisesti. Tunne paljain jaloin kävelyä kuvaamattomaksi. Niissä juokseminen on ilo. Olen täysin tyytyväinen ostoon. Kiittää. PS-jalkineiden koko 41 oli 300 grammaa.

Makeat kengät

-

Rakastan 5 sormea ja nämä ovat melko hyviä. Sauva on mahtava.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje