up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Wind X-Treme

Wind X-Treme Mintwind

plus
  • Play videoWind X-Treme Mintwind
  • Wind X-Treme Mintwind

Wind X-Treme Mintwind

Tuotekuvaus Wind X-Treme Mintwind

COOLWIND on joustava ja saumaton suthentic monitoiminen päähine valmistettu Drytex Comfort kangas suojelee meitä lämpöä mukavasti.

COOLWIND tarjoaa nopeasti kuivuvan ja erinomainen kosteuden ohjaus, joka pitää ihon kuivana aikana joka ulkoiluun.

Ihanteellinen vaate suojaamaan itseänne UV-säteiltä, ​​jotka tarjoavat mukavan tuoreuden tunne.

Drytex Comfrot tarjoaa poikkeuksellisen suojan haitallisilta UV-säteiltä.Suunnitteletko Wind X-Treme Mintwind:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 13.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Wind X-Treme-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Wind X-Treme Mintwind

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote

-

Buff Wind X-Ttreme on täydellinen ratkaisu suojautumaan tuulelta lämpimissä lämpötiloissa. Ihanteellinen näkyvyyttä edellyttävään käyttöön (moottoripyörällä ajaminen, juoksu, kun valoa on jo vähän), koska siinä on jopa musta, sillä siinä on 3M: n heijastavia sovelluksia, jotka takaavat, että sinut nähdään. Käytän sitä moottoripyörällä ajamiseen ja se on täysin suositeltavaa.

Älä pidä minttuhausta

-

Haju on melko outoa. Pesu ratkaisi ongelman vain osittain. Lepoisa, suuri vaihde.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up