up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Wind X-Treme

Wind X-Treme Peak Cap

plus
  • Play videoWind X-Treme Peak Cap
  • Wind X-Treme Peak Cap

Wind X-Treme Peak Cap

Tuotekuvaus Wind X-Treme Peak Cap

Pirate Peak on valmistettu yksinoikeudella kuitua Drytex® Comfort ja neopreeninen visiiri. Joustava, kevyt ja joustava, se voidaan taittaa menettämättä alkuperäistä muotoa. Erittäin hengittävä, se auttaa pitämään kuivana ja tuoreena. UV-suojaus Sanitized® Actifresh Antibacterial, hoito bakteereja ja huonoja hajuja vastaan, joka auttaa pitämään tuotteen puhtaana pidempään ti

Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Wind X-Treme-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Wind X-Treme tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Wind X-Treme Peak Cap. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Wind X-Treme Peak Cap

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvin yksinkertainen ja hyödyllinen keksintö

-

Se on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin hyödyllinen keksintö. Se suojaa sinua auringolta, pitää hiuksesi ja on kaunis.

Sanja, kroatia

-

Bandanas on erittäin kaunis ja laadukas!

Paras laatu

-

Miellyttävä kangas ja hyvä toiminnallisuus

Bandana arvostelut

-

Erittäin kevyt bandana ja käytännöllinen visiiri, mutta kangas ei piilota kaulaa tarpeeksi.

Täydellinen

-

Piti miettiä sitä, se oli erittäin hyvä tuote monenlaiseen käyttöön. Ole kuitenkin varovainen, kun pyöräillä tuuli voi taittaa visiirin silmäsi yli.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up