up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Wind X-Treme

Wind X-Treme Peak Cap

plus
  • Play videoWind X-Treme Peak Cap
  • Wind X-Treme Peak Cap

Wind X-Treme Peak Cap

Tuotekuvaus Wind X-Treme Peak Cap

& Nbsp; Pirate Peak valmistetaan yksinoikeudella kuitua Drytex & reg; Mukavuus ja neopreenisuoja. Joustava, kevyt ja joustava, se voidaan taittaa menettämättä alkuperäistä muotoa. Erittäin hengittävä, se auttaa pitämään kuivana ja tuoreena. UV-suoja Sanitized & reg; Actifresh Antibacterial, hoito bakteereja ja huonoja hajuja vastaan, joka auttaa pitämään tuotteen puhtaana pidempään ti

Oletko kiinnostunut Wind X-Treme:n Peak Cap:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman Wind X-Treme-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Wind X-Treme Peak Cap vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Ominaisuudet Wind X-Treme Peak Cap

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvin yksinkertainen ja hyödyllinen keksintö

-

Se on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin hyödyllinen keksintö. Se suojaa sinua auringolta, pitää hiuksesi ja on kaunis.

Sanja, kroatia

-

Bandanas on erittäin kaunis ja laadukas!

Paras laatu

-

Miellyttävä kangas ja hyvä toiminnallisuus

Bandana arvostelut

-

Erittäin kevyt bandana ja käytännöllinen visiiri, mutta kangas ei piilota kaulaa tarpeeksi.

Täydellinen

-

Piti miettiä sitä, se oli erittäin hyvä tuote monenlaiseen käyttöön. Ole kuitenkin varovainen, kun pyöräillä tuuli voi taittaa visiirin silmäsi yli.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up