`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Altra

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

 • Altra Olympus 3
 • Altra Olympus 3
 • Altra Olympus 3
 • Altra Olympus 3
 • Altra Olympus 3
 • Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Produktbeskrivning Altra Olympus 3

Olympus 3.0 har blivit helt nyskapad för mer stöd, stabilitet och dragkraft på någon terräng. Övre nätet är mer andningsbart och hållbart och har tryckt bergsgrafik och en 4-punkts GaiterTrap ™. Mellansolen är mer flexibel och lyhörd tack vare tillsatsen av InnerFlex och rakning ner i stapelhöjden med 2 mm. Vibram MegaGrip yttersål har ökat i hälområdet för ökad stabilitet, och mittspåret har också utvidgats för bättre dragkraft vid våta förhållanden.

Funktioner:

FOOTSHAPE ™ TOE BOX:

Altras FootShape ™ Toe Box gör att tårna kan slappna av och spridas ut naturligt och storågen ska vara i rak position för maximal stabilitet och kraft.

NOLL DROP ™ PLATFORM:

Varje Altra-sko har en Zero Drop ™ -plattform som placerar hälen och framfoten i samma avstånd från marken för naturlig justering och låg landning.

GAITERTRAP ™:

En innovativ krok och slingflik som säkrar dina gaiters till din spårskon för att hålla smuts och skräp ut.

VIBRAM® MEGAGRIP ™:

En högpresterande klibbig gummiblandning med oöverträffat grepp på våta och torra ytor, robust livslängd och optimal markförpasning.

En BOUND ™ CUSHIONING:

En hoppande förening gjord av återvunnet material som skyddar din fot från hårda ytor och ökar energianvändningen.

INNERFLEX ™:

Rost som spår i mellansågen gör att foten kan böjas medan den är lättare, för högre hastighet och bättre prestanda.

Specifikationer:

Stackhöjd: 33 mm

Vikt: 10,7 oz. / 283 g

Plattform: Fullkudde Zero Drop ™ -plattform och FootShape ™ -lådan

Mellansula: Dubbelskikt EVA / A Bound ™ med InnerFlex ™

Yttersula: Durable Gummi med Vibram® MegaGrip®

Innersula: 5 mm konturfotbädd

Övre: Abrasionsbeständigt Mesh med minsta sömmar


trekkinn, visar vi alla Altra Olympus 3egenskaper. I vår friluftsliv butik kan du hitta olika storlekar på Altra Olympus 3. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Altra Olympus 3 och ta del av våra andra erbjudanden på friluftslivutrustning.

Funktioner Altra Olympus 3

Skobredd
Teknologi sula
Regnsäker
Drop
Skovikt
Rekommenderad Användning
Färg

Tecnologias Altra Olympus 3

Kundrecensioner och frågor (103)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra

-

Bra på spåret. Andas, mycket bekväm och bra passform.

Allt ok

-

Perfekta skor och perfekt väntetid. Allt ok och som förväntat.

Övrig recension

-

(för det första produkten kom inom angivna tider. utmärkt) skon ALTRA är bred och med dropp 0. För körningen är de utmärkta även om jag i mitt fall måste starta med små körningar för dropp 0 (jag är inte van vid det) Men även med en stor sula är foten väl blockerad av snören.

Bra sko

-

Altra Olympus 3.0 kudde är super bra för trail Run. Med Vibrams megagrepp är det säkert att ha alla körsteg.

Utmärkt

-

Bra skor, bra pris och snabb frakt anser att området som skickas från kommer att köpa från igen.

Utmärkt

-

Jag uppger att jag försökte olika skor: hoka speedgoat 1, 2 och 3; dynafit feline ultra; den sportiga ultraraptorn och andra. äntligen en sko som tillfredsställer mig ur alla synvinklar. passformens komfort är oöverträffad (med de andra har jag alltid haft problem med vänster fot, för smal växt), greppet är utmärkt (kanske bara ultraraptorn jag hittade dem överlägsna) och dämpningen är utmärkt (speedgoat efter många kilometer Jag tyckte det var "svampigt"). Det tog mig ett tag att vänja sig med mammonsulan, dess bredd ger alltid utmärkt stöd. inga problem med droppen, noll. för de som har en stor anläggning och vill göra många km rekommenderas starkt!

Altra

-

Skor är helt bra, jag skulle vilja köpa en till.

Mind blowing

-

De kom på onsdagen. Jag försökte dem på torsdag och jag satte dem redan på lördag för en 33 km lång väg, väldigt tekniskt. De svarade perfekt i alla situationer. De är fantastiska.

Komfort och bra grepp

-

Altra Olympus 3.0 kudde är bra. Och megagreppet från vibram gör dig aldrig besviken. Bra sko för långa mil.

Nöjd

-

Mycket komfort, gott om fingerutrymme, mycket reaktivitet, bra grepp och mycket andningsförmåga, jag köpte redan ett andra par. Sålans hållbarhet är inte den bästa och snören är mycket stora. Totalt sett är fantastiska skor, vilket orsakar utmärkta sensationer, rekommenderar jag köpet.

Coola sneakers

-

Bekväma skor i all terräng, bra grepp om sten och jord utmärkt för långa avstånd

Älskar min altra

-

Jag har väldigt breda fötter. Jag skulle alltid blåsa ut sidan av skorna inom några veckor oavsett varumärke tills nu. Jag har använt Altras i flera år nu och de är det enda varumärket som passar mina EEEE breda fötter. New Balance gör en 4E bred sko, men Altras passar bättre och håller längre. Jag är en före detta marin och blåser igenom skor som inga företag. Den ena nedgraderingen är att när du äntligen hittar ett par som passar och fungerar, ändrar Altra skostilen och mönstret tillräckligt för att det inte passar samma. Jag har funnit att jag älskar Olympus 3´s men 2.5´s och 3.5s är en helt annan passform och sko. Jag har varit tvungen att skicka e-post till Altra och hitta vilket skomönster som bäst matchar 4E fotbredden när jag inte längre kan hitta den stil jag behöver längre. Därför köper jag vanligtvis 3-4 uppsättningar åt gången, så jag har skor som kommer att pågå i några år innan jag måste göra den här showdansen igen.

Bra sko

-

Jag gillar det.

Bra sko

-

Perfekt passform, jag gillar det.

Kompressport pannband

-

Riktigt fint och lätt pannband. Torka snabbt

De blir lyxiga

-

Du går flytande låt oss se hur många kilometer vi tar

Första altan

-

Mycket nöjd med denna sko: bekväm, utmärkt dämpning och detta på baksidan men också framtill. Detta möjliggör en enkel och avkopplande steg. Den enda nackdelen: Jag gillar att vara bred framtill på foten men det är lite för mycket, och i teknisk härkomst kan det vara lite irriterande

Bomb!

-

Super skor bättre än hoka, jag blev redan kär i Altra Olympus

För breda växtfot och hög hals

-

anländer enligt angivna tider, priset är utmärkt jämfört med den kvalitet som skon ger. Jag använder den för amatörspår som körs på mycket tekniska rutter och med snabba och betonade höjdskillnader, perfekt släpp, noll (för mig !!) använder jag dem långsamt för att forma foten. Jag ger bara fyra stjärnor för på grund av det dåliga vädret pressade jag dem inte maximalt. bra skor !!!

Dämpning i världsklass

-

Efter två körningar är de redan bland mina favoritskor hela tiden. Superdämpning och stabilitet.

Bästa sko någonsin för mig

-

detta är min tredje alterskor och min första olympus. Eftersom jag började springa på altras, använde jag den ensamma toppen och escalante för väg. körde först ur rutan i helgen och det kändes bra. Jag fortsatte att springa med mycket kort vila och gjorde 27 km utan några blåsor. för närvarande är detta den bästa skon någonsin för mig. bättre än min nb leadville 3. Jag kan även köra min kulle upprepar boet dagen eftersom mina ben inte var busted från tidigare körning, och kändes fortfarande bra efter. Jag antar att det är på grund av den supersjuka mellansula som räddade mina ben och knän från att bli trötta, vilket jag brukar känna av mina andra icke-noll droppar, skor efter 2 timmars springa. dragens drag är också utmärkt. det är väldigt torrt med förlorade lösa stenar på vår spår här i Dubai och inga glider för mig. ser inte bred ut som min ensamma topp men fortfarande mycket utrymme för tårna. rekommenderar definitivt denna sko till alla som vill prova noll droppe. du kommer inte ångra. följ bara övergångsrekommendationen så kommer du att älska dem. Jag använder storlek 10 oss på min ensamma topp och beställde 9,5 oss på detta och passar bra. leveransen kom också tidigare än väntat.

Altra olympus

-

En bra trailsko för långa avstånd. Den har ett brett sortiment för fingrarna till sidorna, även om det är en rättvis storlek. Bra fotstöd trots bredden. En stor sista, genererar mycket stabilitet och den stora mängden dämpning, absorberar landets oregelbundenheter utan att protestera. För att sätta en pasta, bara tungan, är vid knutkanten när du fäster snören. Jag kommer att fortsätta köpa Altra Olympus.

Altra olympus 3

-

En sko som jag redan känt. En lyx för fötterna.

Överraskad

-

Den 15 oktober 2019 beställde jag Altra Olympus 3 Gray US 11 (jag ägde redan ett äldre par i en annan färg). Den ursprungliga fakturan indikerade ett leveransdatum för 21 oktober, en dag före vår två veckors resa till Europa. Det var först efter att jag hade beställt att jag insåg att föremålet skulle skickas från Spanien. Jag läste också många negativa recensioner om andra problem med att få sina varor. Jag avgick mig till en lång väntan. Men skon anlände i perfekt skick 10/22 och jag bar skorna nästa dag på planet för vår resa! Överraskande noggrann leverans av fantastiska skor i utmärkt skick.

Super comodes

-

Estic verkligen överraskning av komforten och greppet

Bra trailsko med bred tåbox

-

Lika bekvämt på långa stigar som hokor, men så mycket mer utrymme för tår och felfot. Dessa är nu min gå till långa sko. Bra service från runnerinn som vanligt.

Maximalism i sin renaste form

-

Fantastisk sko för långa avstånd och breda fötter, det är den perfekta kombinationen,

Bra skor

-

Jag ville prova dessa skor länge men var rädd för nollnedgången. Slutligen köpte jag dem och jag är förvånad. Dessa är fantastiska.

Bra sko

-

En av de mest bekväma skorna jag har köpt. Stor bredd vid tåboxen gör en sådan skillnad. Fantastisk dämpning för stiglöpningar och vandringar. Jag rekommenderar en halv storlek ner. Jag är en brittisk 10 i varje sko så beställde USA 11 men visar sig med formen på tåboxen jag är 9,5 i altras.

Wheelers par excellence

-

Perfekt sko att rulla och rulla på spår och spår. Utmärkt grepp om sulan, att klättra i klippa och klättra med självförtroende på vilken väg som helst. De är inte tunga för den volym de har, gör att du kan rulla i en lyckligare takt än det kan verka. Som negativa punkter, i mycket teknisk och trasig terräng måste du vara mycket försiktig, den bredden tillåter dig inte att ha den precision som du skulle ha med en smalare sko, och dess 33 mm-profil isolerar dig för mycket från den oregelbundna terrängen och tillåter dig inte att ha samma kontroll som till exempel med sin syster King MT, men i allmänhet är det en bra sko, bekväm och bra följeslagare för avgångar utan fastställd returtid. Utmärkt försäljning och frakttjänst. hälsningar

Andra olympus 3

-

Skjuter dig framåt!

Bekväm

-

Fått dessa på rekordtid. Nästa dag gick jag på ett lokalt berg och dessa fungerade bra. Efter vandringen känns det bra med mina fötter, mina andra vandringsskor, inte så mycket.

Precis vad jag letade efter

-

Bra dämpning, utmärkt ventilation och gott om utrymme för att utöka foten inuti. Rekommenderas helt.

Rekommendation från min fysioterapeut

-

Utmärkta skor Jag rekommenderar sjukgymnasten och går mina vägar utan problem

Altra olympus 3

-

De är det andra paret jag får från runnerinn, utmärkt värde för pengarna, utan tvekan min bästa allierade för ultra-djupa lopp.

Perfekt passform

-

Efter att ha köpt ett här för ungefär en månad sedan, var jag tvungen att köpa ett andra par som backup och övertygade en av mina träningskollegor att köpa det. Det var deras debut i ett 12 km lopp och överlämnades till dem. Jag har alltid använt andra märken och antagit Altra Olympus 3.0, eftersom jag hade tunga 96 kg var motvillig att köpa. Men det var en trevlig överraskning. Passformen på skon på foten är fenomenal. Förutom att hålla foten stabil lämnar den tårna "lös". Att bära med Injiingi-strumpor är då den perfekta matchen. Kräver vana för dem som aldrig har använt nollfall.

Perfekt passform

-

Efter att ha köpt några här för ungefär en månad sedan, var jag tvungen att köpa ett andra par som backup. Jag har alltid använt andra märken och antagit Altra Olympus 3.0, eftersom jag hade tunga 96 kg var motvillig att köpa. Men det var en trevlig överraskning. Passformen på skon på foten är fenomenal. Förutom att hålla foten stabil lämnar den tårna "lös". Att bära med Injiingi-strumpor är då den perfekta matchen. Kräver vana för dem som aldrig har använt nollfall.

Altra olympus 3

-

Sekunder jag köper. Inget mer att säga

Altra olympus 3.0

-

Liksom alla Altra-produkter jag har, sticker det ut för sin komfort.

Rewiew

-

Noll droppe ... låt oss se.

Bra skor

-

Mycket presterande sko..super mjuk lämplig för Ultratrail Jag är väldigt nöjd

Mycket bekväm och utmärkt terpentin

-

Jag vill att de ska gå genom landskapet och spåra med lösa stenar, för jag letar efter dämpning och grepp. Den böjda tån och frånvaron av lutning i sulan (utan "droppe") är avgörande för min metatarsalgia, producerad av artros (hallux limitus). De är för mjuka och tillåter en viss rörlighet i de metatarsala lederna, som i mitt fall slutar i smärta. Jag lägger till några styva mallar och förhoppningsvis kommer de att bli perfekta för mig. Som en kommentator säger på en annan webbplats är det ett jobb att köpa skor för dem som lider av denna typ av problem!

Altra olympus 3

-

Perfekt! rumpa dämpning! att njuta av dem! mycket bra stabilitet! ... som råd: tålamod för att anpassa sig till droppe, 0 och sedan göra många kilometer! ...

Rekommendation från min fysioterapeut

-

Hej, jag är väldigt glad, fysio rekommenderade dem till mig av Altra-märkesskor, han sa till mig att jag skulle vänja mig med dem och sanningen var ett utmärkt köp, skorna är underbara, jag började arbeta och några kamrater såg honom och provade dem på och nu vill de köpa dem så att ingenting kommer att fortsätta att rekommendera varumärket, tack och god morgon

Olympus 3.0

-

Produkterna är redan levererade i tid. Allt bra

Super

-

Exceptionell dämpning.

Gå på nunnorna

-

Det är första gången jag bär den här typen av skor och jag är förälskad i dem. Jag hade alltid använt Brooks glycerin och köpa du rekommenderas av en vän och de är imponerande med en dämpning som om du svävade och mycket bred på tån. 10

Andra olympus 3.5

-

Exceptionell sko, otroligt grepp med ouppnåelig dämpning och komfort.

Altra olympus 3.0

-

5 * de verkliga tofflorna

Olimpus3

-

med varje nytt par av Altra-sneakers växer mitt förtroende för det här företaget bara. utmärkta trail-tofflor för ultra-startar! de håller sig utmärkta i skogsfältet. Kanske är den starka smuts inte deras element, men de släppte mig inte heller i det. Det är halvstorlek och passagerare är mycket önskvärda. springer av glädje!

Om den här produkten

-

Stor komfort med nolluttaget. Skor för körsträcka. Vibram är ett måste. Man bör också köpa strålkastaren som följer med dessa skor och du får aldrig små stenar och damm igen. Altra 4ever !!!!!

översyn

-

De uppfyller det som utlovats, kanske för tungt

Altra olympus

-

Fantastiska skor för ultra långa avstånd. Stabiliteten är mycket bra med tanke på att plattformen är 33 mm. Vikt är också acceptabel 290 gram. Om du behöver skor för att gå 100 km eller mer är Olympus ett mycket bra val.

Altra oliympus

-

Mycket bekväm och superdämpad sko. Det är inte för tekniska bergsområden eller för höga rytmer, men för att rulla kilometer på land och grus för människor med mycket vikt eller vad de vill, är dämpningen perfekt. I sulan försämras områdena som inte har en sula relativt snart. Resten av skon är robust och kvalitet. Ordern kom till mig efter det angivna och med skador i lådan. Men skorna väl.

Vacker men inte för mig

-

verkligen en trevlig sko, jag ville riskera det eftersom jag aldrig bar skor med droppe, 0 och jag har problem med stöd för mina fötter, med återverkningar på ryggen. en trevlig produkt, mycket amorterad, och det var det jag letade efter, men inte lämplig för mig. fortfarande 5 stjärnor

Mina favoritskor !!

-

Jag kan inte tala tillräckligt mycket om Altra-skor och specifikt Olympus-modellen. Dessa är överlägset de mest bekväma skorna som jag någonsin har använt för vandring och ryggsäck. Det här är mitt 3: e par och när dessa sliter kommer jag att få ett nytt. Det verkar också som om varje ny modell blir lite bättre! Tack Altra !!

Komfort

-

Jag började använda detta märke nyligen och inte medveten, hittills kan jag bara råda är total komfort. På hållbarhetsnivån kan jag inte kommentera eftersom jag har gjort några KM, men jag hoppas att den är lika hållbar som i komfort.

Altra olympus 3

-

Mycket vadderat, verkligen bekvämt

Olympus 3

-

Fantastisk sko, verkar hållbar och bekväm direkt ur lådan. Nöjd med produkten

Perfekta skor

-

Mina perfekta långdistanslöpskor

Altra olympus 3

-

Tidigare försökte jag flera ansedda löpande företag men jag var missnöjd tills jag grundade Altra. Och jag tog inte bort det längre. Jag köpte Altra Superior, jag var väldigt glad för utrymmet i skon, och samtidigt passformen, dock efter ett halvt år med att springa i bergen, en kollision på snabb sammanflöde med roten slet nätet på skon halvvägs, tid för ett nytt eller annat företag, jag tror att jag ska försöka igen Altra kanske de har förbättrat något, jag beställde Olimpus 3, kom en vecka före nästa tävling, passningen går tätt in men i mitten mycket utrymme som alltid, och de håller sina fötter bra, körningen två dagar innan tävlingen är annorlunda men OK och sedan början - Jurassic rockar, sand och rötter, skorna var perfekta: mjuka, något fjädrande men gav inte efter för stenar och rötter, de döptes på mitt nya rekordavstånd på 55 km, jag är delvis skyldig till dem! Jag hoppas att detta inte är slutet på mina utmaningar och början med Altra Olympus 3 kommer jag att göra det! Jag rekommenderar det eftersom det är värt det.

Altra olympus 3

-

3 ord, lätta, bekväma och vidhäftande, fantastiska är det ord som perfekt beskriver denna produkt.

Sko med exklusiva funktioner

-

Exceptionell sko i dämpning och med god stabilitet. Mycket bra alternativ för de som har knäproblem (chondromalacia), jag har det problemet i en av dem och dessa skor är bra för mig. Mycket bra grepp när stenarna och klipporna är våta.

Bekväm

-

Maximal dämpning och komfort.

Bra

-

Bekväma, andningsbara och slitstarka skor Perfekt för långt gångavstånd

Meddelande efter beställning

-

Utmärkt produkt som överensstämmer med mina förväntningar. Leverans lite lång ... men totalt sett mycket nöjd

Andra olympus 3

-

Sko som förbättras med tiden. Vid den tredje upplagan verkar det som om den övre är lite mer motståndskraftig, medan balansen mellan absorption av påverkan och reaktivitet som jag redan hade uppskattat i tidigare Olympus-modeller bekräftas som underbar. Det verkar för mig att tåboxen är lite mindre bred, ändå passformen förblir mycket välkomnande och trevlig. Jag har kört i cirka tre år, särskilt Trail, med Altra, för närvarande finns det inget bättre i sektorn.

Fantastisk produkt

-

Supersko som briljant lyckas medla mellan absorption och reaktivitet. Utmärkt grepp tack vare Vibram. I denna modell verkar tåboxen för mig lite mindre bred, men även över långa avstånd bekräftar skon fortfarande sina kvaliteter av komfort och hållbarhet. Använd ytterligare tre år och på många sätt har mitt lopp gynnat mycket.

Super

-

Perfekt sko för långa utomhuslöpningar. Kombinerar absorption och reaktivitet på ett balanserat sätt. För mig är det bästa av Olympus-serien, även om i denna modell tåboxen verkar lite mindre bred.

Utmärkta skor

-

En kännare av Altra i några år, jag kommer inte att byta märke för någonting i världen. Komforten är nästan oslagbar. Kroken på lerig och våt mark är mycket bra.

Olympus 3 altra

-

Superskor, extremt bekväma lika mycket kuddnivå som komfortnivå. De är tofflor. Tungen är väldigt liten men snören kvar på den. Krampa för väg och väg men inte på fett. Fula design för att se ful men vi kan inte ha allt. Leveransen kan vara lång. Skostorlek, respektera storlekstabellen altra och det är ok bra tävling

Olympus 3

-

Fantastiska skor för långa promenader i grov terräng och krossad sten alls. Den enda bristen enligt min åsikt är att slitbanan gnider inre kudde och tårar ganska lätt. Jag rekommenderar dem också till de som har problem med lederna. Frakttjänsten är lite dyr och lång. Bra pris!

Olympus 3

-

Fantastiska skor för långa promenader på grusvägen, väldigt dämpade, du känner inte det grova terränget och den krossade stenen alls. Foten förblir väldigt bekväm och fingrarna rör sig i ett gott utrymme. Jag rekommenderar en storlek mer än den som normalt bärs. De enda bristerna i den nedre slitbanan och den breda basen har gnuggt skonens inre kudde av. Perfekt för dem som har problem med lederna. Frakttjänst med mellanlånga tider. Bra pris!

Enkelt vackert

-

Efter flera år hittade jag äntligen en sko som löste alla mina ställningsproblem. Verkligen utmärkt fullt nöjd Jag tror att det kommer att vara svårt att göra utan dessa skor från och med nu. Jag är verkligen glad att jag gjorde det här köpet ...

Utmärkt produkt

-

Jag gick från en droppe, 10 en droppe, 0 utan mellanplan och slutligen efter 2 års problem med de olika lederna som jag nu har löst ... Jag föddes på nytt helt och fullt med både produkten och webbplatsens allvar ... punktlig vid frakt. .. allt i allt utmärkt från 0 till 10 Jag skulle ge en 10 och beröm

Altra olympus

-

Utmärkt service från Trekking som vanligt. Verkar väldigt bekvämt ur lådan. Kanske köra lite litet om du vill simma i den breda tåboxen. Mjukt men stabilt under foten.

Rekommenderat

-

skorna matchar förväntningarna

Ännu bättre än tidigare

-

Älskade min Olympus 2.5 Altra och dessa är ännu bättre. Fantastisk dämpad sko.

Den andra olympus!

-

Från 2,0 till 3,0! Stivheten är högre än tidigare, och det verkar som om du kan springa i bergen med självförtroende. Ser fram emot framtiden.

Bästa löpskor

-

Mycket bekväm användning på den tekniska rutten, mycket stabilitet. Jag gillar användning för ultra

Perfekt för breda fötter. bra show

-

Fantastiska skor för flera dagars trail ultra. Har aldrig haft en blåsan som har haft med alla andra skor. Bra om du har breda fötter

Övrigt olympus 3

-

Stora skor för långa promenader på grusvägen, väldigt polstret, du känner inte grov terräng och krossad sten alls. Foten är fortfarande mycket bekväm och fingrarna rör sig i ett rikligt utrymme. Jag rekommenderar en storlek mer än den som normalt bär. De enda bristerna enligt min mening är snören och tungan som är för korta. Bra för snabba promenader på ojämna ytor och jag rekommenderar dem också till dem som har problem med sina leder. Leveransservice med medelstora tider. Bra pris!

Olympus 3

-

Utmärkt. Olympus 3 Överensstämmer med den tillkännagivna

Jag har redan två olympus altra 3

-

De är fantastiska, dämpande, bekväma, stabila, gå och springa långa avstånd. För att klaga lite har de öppnat tånet när gummit slutar och det elastiska materialet börjar, genom att sparka en stenlöpning, förstår jag vad som kan hända med vilken sko som helst, men jag tror att den kan förbättras.

Altra olympus 3.0

-

Stor sko. Det är det andra paret jag har av denna modell. Perfekt för spår eller teknisk terräng, även om den här versionen har förbättrat prestanda inom tekniska områden. Fantastisk dämpning

En soffa på fötterna

-

Skor med stor komfort, utmärkt dämpning utan att förlora fart, med gott om utrymme för fingrarna. Uppnås till ett bra pris på sidan, med utmärkt orderspårning och snabb service. Bra köp

Rating.

-

Mycket nöjda med inköp, med tanke på att de kommer att användas till fritidsrittturer och rutter ... väldigt polstret, bekvämt och motståndskraftigt. Vi kommer att upprepa Altra ... säkert ...

Altra olympus

-

Bekväma, andningsbara och slitstarka skor Perfekt för långt gångavstånd

Jag upprepar

-

De är mina andra par som jag köper. Mycket bekväm för ultraljud.

Altra olympus 3

-

Utmärkt för långdistans ultraljud, bekväm, vibrerande såll

Bekväm. bra för vandring

-

Jag har redan två par Lone Peak 4s och ett par Timps. Jag tycker om att ha på dem, men Olympus 3 ger en mycket större fyllning och är perfekt för rockigare spår. Ser ut att vara hållbar, men tiden kommer att berätta.

Bra gjort altra

-

Jag är mycket nöjd med mitt köp. Skon motsvarar adidas ultra boost för vägen i den plushness du känner. Jag har inte ångrat det För butiken är bäst, för priserna säljer !! men många utgifter och mycket dyr att skicka det i mitt hem. Andra efter en logisk summa pengar skickar de gratis.

Komfort par excellence

-

Som alla andra Altra sneaker är de superbekväma, men med extra dämpning som får dig att känna dig som en levita! 10

Altra olympus 3

-

Mycket bekväma sneakers! Rätt storlek, högkvalitativ tillverkning, väldigt fasthållande yttersåle. Skickas snabbt, servicen är också nöjd.

Utmärkt och förbättrat.

-

Skorna är smalare och längre än den tidigare versionen. Bra grepp och grepp, jag rekommenderar att du halverar storleken om du hade 2,5.

Mycket bra sneaker

-

Kvaliteten är uppenbar. Hållbarhet och grepp har förbättrats vilket gör dem smalare och nästan en centimeter längre än den tidigare modellen, rekommenderar jag att halveringstiden minskar.

Altra igen!

-

Dessa är min 5: e Altra-sko och, även om den tyngsta, definitivt den mest hållbara och robusta delen. Jag använder dem för (mycket långsam) ultraljud och bara normal bär resten av tiden. Super bekvämt.

Komfort

-

Utmärkt tennis för långa tävlingar

Altra olympus 3.0

-

Tog ett par dagar för att bli van vid också där det finns en annan känsla än normalt fotbära, när du sätter på dessa och går på grov mark, fantastisk komfort, så glad att jag köpte, bra service också

Stor sko!

-

Stor sko !!

Perfekt för långa ultraljud

-

bra sko för långa ultralägen, min favorit noll droppe och bredåda box, perfekt vibram megagrip yttersål.

Bra produkt

-

Produkten är bra och leveransen har också tagits i tid, precis fått denna vara, det är därför för komfort och prestanda vet inte efter att ha använt en månad eller 2 månader jag ger produktåterkoppling

Utmärkt för ultraljud

-

Stor dämpning, komfort och skydd för långa sträckor, för terrängen inte för tekniskt, den stora tåboxen bra!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga