up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av vandringsbyxor

Isolerade byxor

För längre utomhusäventyr måste du säkerställa ditt barns skydd genom att få några vandringsbyxor som ska isoleras för värme, ge skydd mot regn / sol och snö, vattentålig och bekväm att bära. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face och CMP erbjuder alla storlekar och stilar av isolerade byxor för barn.

SoftShell byxor

Du kan överväga att köpa några softshell byxor som är gjorda av töjbart mjukt material. Softshellbyxor är de bästa utomhuskläderna som passar perfekt utan att tränga in och låter fukt släppa inifrån och samtidigt förhindra att det tränger in från utsidan. För alla typer av backcountry vandring, skidåkning, klättring, längdskidåkning och alla utomhusaktiviteter där skydd från yttre element som regn, sol, snö och smuts är viktigt är barnens softshellbyxor idealiska. Softshellbyxorna fungerar som ett av de mest effektiva fukthanteringssystemen. Å andra sidan, för höst , vinter och vårvandringsaktiviteter är fleecebyxor eller svullna byxor de bästa valen. Eftersom barnen är mer benägna att bli kalla är det viktigt att hålla dem varma under hela resan så att de kan njuta av resan utan att vara sjuka. Fleece byxor är varmare och lätta. För barn kan byxor av polyester också vara ett utmärkt val.

clouse menu Stänga