up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer handskar

För att ha roliga, bekväma snösporter och utomhusaktiviteter utan att oroa dig för att frysa fingrar är rätt par handskar eller vantar det bästa valet. När vi pratar om handskar finns det många olika typer och stilar tillgängliga som du kan välja efter dina behov och önskemål.
Till exempel är de flesta snowboard och utförsåkningshandskar tillverkade med syntetiska exteriörer som nylon, en vattentät och andningsbar barriär och isoleringsegenskaper för att hålla din hand varm under hårda vinterförhållanden. Dessa handskar har också nötningsbeständiga fläckar på knogar, handflator och fingerområden för att förbättra hållbarheten för vintersport som snowboard, isklättring, bergsklättring och skidåkning.
Å andra sidan, om du planerar längdåkning, kommer behovet av handskar för denna typ av aktivitet att vara helt annorlunda. Längdhandskar är utformade för att vara flexibla, andas och hålla handen torkad lättare. Här är några grundläggande funktioner som du bör tänka på när du väljer pojkehandskar eller flickhandskar;

Faktorer att tänka på för att välja handskar

Några av de faktorer som man bör tänka på för att välja handskar är: Isolering, vattentäthet, pekskärmskompatibilitet, fingerfärdighet, handleder, läderhandflata, torkdukar och koppel / handleder. Salewa , Columbia , CMP , Black Diamond och Ternua erbjuder den bästa samlingen av barnhandskar som finns i olika material, storlekar, färger, mönster, och stilar.

clouse menu Stänga