up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av jacka skydd

När vi pratar om barnjackor finns det olika typer av jackaskydd som är lämpliga för olika väderförhållanden och sporter. Ta en titt nedan;

Fleece jacka

Fleecejackor är gjorda av polyester syntetisk ull som polar fleece och i allmänhet lätt. Fleecejackor är tjocka och varma och perfekta för fritidskläder.

Hardshell jacka

Hardshell jackor är speciellt designade för alpina eftersom de är extremt vattentäta, vindtäta, andas och slitstarka. Medan backcountry skidåkning, bergsklättring, alpin klättring och vandring är hardshell jackor det utmärkta valet som klarar de värsta vinterförhållandena. Hardshell jackor är inte isolerade, därför måste du hålla kroppen varm genom att bära underlagret och mellanskiktet.

Softshelljacka

Den klassiska softshelljackan har ett vattentätt skal och ett isolerande lager. Syftet med softshelljackor är att fungera som både lager och mellanlager samtidigt som andningsförmågan ändå minskar skyddet från vind och kyla. Softshell är idealisk för sommar och högansträngda utomhusaktiviteter där svett är det viktigaste.

Isolerad jacka

De flesta isolerade jackor är andningsbara, vattentåliga och svullna. En isolerad jacka är gjord av högkvalitativa syntetmaterial som ger dig det bästa skyddet och komforten. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face och CMP är de bästa varumärkena som erbjuder ett stort utbud, stil och storlekar på barnens jackor.


clouse menu Stänga