up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad man ska ha på sig för vandring

Älskar du vandringsäventyr och spendera tid med din familj utomhus? Om ja, är det viktigt att se till att du är utrustad med rätt kläder och redskap. Att vandra med barn är kul och du måste fokusera mer på deras vandringsutrustning än dig själv. Valet av rätt huvudbonader för dina barn är ett av de viktigaste besluten du tar.
Oavsett om du letar efter klassiska sommarhuvudbonader, en bred keps eller en snygg hatt, måste du överväga alla tekniska funktioner och stilar som gör den till det bästa valet. Läs den här guiden och välj en perfekt vandringsmössa för dig och dina utomhusupplevelser.

Vandringskepsar

När du går på backcountry spår är ett vandringslock som erbjuder smart skydd och massor av stilar ett måste. Under soliga dagar är dessa kepsar designade med prestandatyg och ventilation för att hålla dig bekvämt utan att kämpa med svett.

Vandringshattar

Dessa breda hattar är utformade för att säkerställa att alla dina utomhusaktiviteter är skuggiga och svala. Du kan få de mest snygga, funktionella och innovativa designen av barnhuvudbonader från våra ledande varumärken Salewa , Columbia , CMP , Trangoworld och Vaude .

Neck Gaiter

Halsband är bra på både soliga och kalla dagar. På sommaren skyddar de din hud mot solbränna. Under vintrarna fungerar halsband som ett skyddande lager runt halsen / ansiktet för att hålla dina barn varma.


clouse menu Stänga