up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer strumpor utomhus

Utomhusaktiviteter kräver mycket fotarbete, så ett par högkvalitativa, funktionella och tekniska prestanda strumpor bör vara ditt första bekymmer för bekväma, torra och blåsfria fötter under hela din resa. Att välja den bästa kvaliteten vandring strumpor barn strumpor, måste du tänka på följande saker;

Strumpor Höjd

Vandringsstrumpor för barn kommer i olika höjder. De kan vara så korta att de inte ens syns från dina skor och tillräckligt långa för att nästan röra knäna. Innan du väljer strumpor måste du titta på dina skor. Om du har skor med högre muddar, måste du ha längre höst vinterstrumpor så att de kan skydda huden från att gnugga mot skorna.

Dämpning

Under kraftfulla vandringsaktiviteter visar dämpande strumpor att vara mycket effektiva under vintersäsongen. Kom dock ihåg att dämpande strumpor är varmare och tjockare och inte skulle vara lämpliga att använda i varmt väder. Strumpor som inte stöter på våren och sommaren är ultralätta och designade för varmt väder.

Tyg

Vandringsstrumpor är gjorda av olika material som ull, polyester, nylon, siden och spandex. Varje material har en särskild egenskap och erbjuder olika fördelar beroende på vädertyp.

Passa

Välj rätt passform av strumpor för dina barn. För stora strumpor kan orsaka blåsor och gnugga på huden. Å andra sidan täcker för små strumpor inte fötterna ordentligt och skapar tryckpunkter. CMP , La Sportiva , Icebreaker , Smartwool och Regatta , designar och erbjuder helårsstrumpor för barn.


clouse menu Stänga