up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Black diamond

Black diamond Distance Carbon Poles

Black diamond Distance Carbon Poles

Black diamond Distance Carbon Poles

Black diamond Distance Carbon Poles

Black diamond Distance Carbon Poles

plus
 • Play videoBlack diamond Distance Carbon Poles
 • Black diamond Distance Carbon Poles
 • Black diamond Distance Carbon Poles
 • Black diamond Distance Carbon Poles
 • Black diamond Distance Carbon Poles
 • Black diamond Distance Carbon Poles

Black Diamond Distance Carbon Poles

Produktbeskrivning Black diamond Distance Carbon Poles

Vare sig det var en sommarresa eller en trail som går genom robusta terrängen. Black Diamond Distance Carbon är en lätt och kompakt spår. Denna mångsidiga stolpe ger alltid optimal funktionalitet och komfort i bergsmiljön.

Den uppgraderade versionen är 30% styvare med 100% kolkonstruktion och har också den nya SlideLock Technology som gör det möjligt att låsa och kollapsa vandringspolarna. Även byte av Trekking korgar med Trekking Compact korgar gör det idealiskt att använda för alla fyra säsonger.

Tack vare Dual FlickLock Pro-justerbarheten som erbjuder säkert grepp, snabb åtkomst och snabb längd när du behöver justeringar. Utbytet ger dig möjlighet att växla mellan hårdmetall- och gummipunkter när du vandrar genom trånga terrängar eller bergsbestigning genom höga klippor. Och Halkfri EVA-skumgreppförlängning ger säkert grepp och snabba kvävningar på branta terrängen.

Utan några tvivel är Black Diamond Distance Carbon en idealisk alpinstång med tre sektioner för snabba rörelser och besvärliga stigar. ¡Köp det utan att tänka! Om vandringsstänger är en "samurai-svärd" i en bergslöpare, är Black Diamond Distance Carbon Hattori Hanzo-utgåvan. Designad i samarbete med BD-idrottsman Joe Grant, den fasta längden Distance Carbon väger in på en snygg 95 gram per stolpe (120 cm), vilket gör det till vår lättaste stolpe i linjen. Beröringspunkterna är minimala, men försiktigt placerade, såsom den subtila mittaxelringen för balans och grepp medan du bär polen horisontellt. Det slimmade Distance Grip består av ett ultralätt, slitstarkt EVA-skum, och spetsen är helt omarbetad till en lägre profil som också accepterar z pole snökorgar. Enkelt uttryckt är dessa stolpar konstruerade för att gå snabbt, oavsett om du är tio timmar i en ultraljud eller kopplar toppar i snabb och lätt stil.


Funktioner:

Otroligt lätt körstång: 95 gram per enstång (120 cm)
Avståndsgrepp med ultralätt, hållbart skum
Midaxelring för horisontell bärbalans och grepp
Bestämd längd
Med Black diamond Distance Carbon Poles, garanteras den bästa friluftslivutrustningen. Dessutom, på trekkinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din friluftslivbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Black diamond. Vårt team friluftslivexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Vandringsutrustningerbjudandena.

Funktioner Black diamond Distance Carbon Poles

Färg
Kön
Rekommenderad Användning
Stavtyper

Kundrecensioner och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Svarta diamantavstånd kolstänger

-

Den här recensionen är av enstaka stolpar som är utformade för att vara absolut de lättaste möjliga. Först måste du inse att dessa stolpar inte är praktiska att packa i ditt bagage och du kommer inte att gå någonstans med dem förutom bak i bilen. Lyckligtvis för mig är de allra flesta promenaderna jag gör från min bil - och jag har ett par Z -stolpar för att resa - så jag vet också den exakta längden jag gillar från några års användning av Z -stolparna - du måste ha en bra uppfattning om detta eftersom det inte finns någon justering i dessa poler alls. Slutligen är dessa stolpar utformade för lätthet, och även om de inte är tunna kan du bryta dem om du fångar spetsen mellan stenar eller trädrötter - eller om du faller över dem. Jag använder alltid stolpar med volframstålspetsarna - jag tycker att gummitackarna är för benägna att glida på stenar eller släta rötter för att vara av stort värde - och dessa stolpar levereras endast med plastspetsarna - det är ett ögonblicks arbete att ändra tips men du måste beställa dem separat. Om du förstår allt ovan och inte skjutas upp är de verkligen underbara att använda. Så lätta men väldigt styva och styva - de ger fantastisk stabilitet men är otroligt lätta. Jag tycker att de är bättre än Z -polerna när det gäller styvhet och vikt - och för att vara ärlig känner jag aldrig att det inte finns någon förmåga att ändra längden på polen - det är vad armbågarna är till för. Jag bör nämna att de också kommer att ta de små snökorgar som andra Z -stolpar kan använda - även om dessa är mindre än skruven på pulverkorgar för de dedikerade alpina stolparna. De är dock fortfarande mycket användbara, särskilt i fastare snö - utan dem kommer stolparna att falla djupt i snö och vara värre än värdelösa under vinterförhållanden.

Som en fjäder

-

De är lätta, mycket lätta, som en fjäder.

Priset på ett eller ett par?

-

Priset på ett eller ett par?

våra experter svarar

Hej! Priset på denna produkt är för stolparna.
Tack för din fråga, ha ett bra köp!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up