up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Tips för att välja en backpacking spis

Friluftskök

En campingspis är en spis som används för att laga mat under camping eller turné. En campingugn kan användas i alla miljösituationer. En campingugn är snabb och enkel att fixa med vikbara mönster som möjliggör bekväm resa. De bästa campingugnarna finns på webbplatser som Jetboil , Campingaz , Primus , Robens , Tatonka , etc.

Vandringsspis

En vandringskamin används för att laga mat under vandring. Vandringsspisen är enkel att använda och är ugnar med lite underhåll. Den här spisen lindar vanligtvis på gängspetsarna på självförslutande bränslekapslar som innehåller två förtrycksgaser isobutan och propan.

Gasspis

En campinggasspis kan användas överallt du behöver för att laga en måltid även under en utomhustur. Moderna versioner av campinggasugnar ger en enkel miljö och är kompakta och graciösa.

Bärbar campinggrill

En bärbar campinggrill är en fantastisk utomhusanläggning som människor använder för att laga mat som konsumeras utomhus. Det är en av de mest pålitliga utomhuslagningsmaskinerna som finns tillgängliga nu. Det är snabbt, även eld kan produceras säkert för användaren. Den bärbara campinggrillen fungerar snabbt och mer exakt än andra bränslereferenser.

Tips för att välja Camping Spis

Det här är några tips att tänka på när du väljer en campingspis:
Välj en campingspis enligt det säkra bränslet.
Spisens storlek beror på antalet medlemmar.
Ett kompakt integrerat system kan vara det bästa valet.
Välj en campingspis som passar platsen för din tur och miljöförhållandena.
Välj en campingunderhåll med lågt underhåll.


clouse menu Stänga