up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha Camping flecha

Camping kök ()

load

Måste ha campingutrustningsartiklar

Ett välsorterat campingkök är en primär del av varje campingtur. Under campingen håller du den enskilda lägerkökslådan och matlagningsutrustningen så att du blir avslappnad utomhus. För att köpa campingköksredskap kan du byta till märken som Campingaz , Primus , Outwell , Robens , Robens .

Kontrollistan för campingköksredskap finns nedan:

Camping gas spis

En campinggasspis kallas också en campingkokare och krävs endast om du inte tänker hämta ved. En campinggasspis är lämplig för matlagning av läckra måltider under campingen och är också användbar om du vandrar någonstans långt utan ett vattenfiltreringssystem behöver du koka vatten för att dricka.

Campinggrill

Campinggrill används för campinggrill . Det ger dig den smak du älskar med komforten av en grill som du kan ta med i bilen när du camping. Den lämpligaste campinggrillen är exakt kompakt. Denna grill är lämplig att ta med var som helst och du kan njuta av din campinggrill utan ansträngning.

Camping Gas

De flesta camping gasspisar rinna av propån, butan, eller en blandning av de två gaserna. Den viktiga skillnaden mellan de två är temperaturen vid vilken de uppnår sina kokpunkter. Butan är ett mindre giftigt bränsle än propan och är skickligt i att producera cirka 12% extra energi.

clouse menu Stänga