up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Saker att ta för CampingCamping är en utomhusaktivitet som inkluderar övernattningsbesök på avstånd från hem i en täckning, till exempel ett tält eller en fritidsbärare.
Utrustningen som används under camping eller annan utomhusaktivitet kallas campingutrustning.

Några berömda märken av campingutrustning är Trangoworld , Sea to Summit , Regatta , Trespass , Led Lenser

Campingutrustning


Detta är checklistan över campinggadgetar

Campingljus
Campingplatser har inte ljus, så du måste ta med dig campingljus eller campinglykta . En ficklampa är lämplig för camping men en strålkastare släpper dina händer för andra uppgifter under campingen.
En campinglykta är också ett perfekt alternativ som en campinggadget.
En ledd campinglykta är mer lämplig än någon vanlig lykta eftersom Led campinglykta är uppladdningsbar och rörlig.

Campingvärmare
Det primära syftet med en campingvärmare är att se till att det fortfarande genereras värme i ett tält för att övervinna det kalla vädret, särskilt när du campar hela vintersäsongen. Med den värme som den producerar kan du uppleva utomhusevenemang trots frostiga väderförhållanden ute.

Camping hängmatta
Hängmattatält är också känt som campinghängmatta . Camping hängmatta tält system är allt i ett skydd som täcker en hängmatta, myggnät för camping , en presenning för regn skydd och ett uppskjutningssystem för att fixa allt inom två träd. Camping tillbehör
Campingtillbehör inkluderar ett campingtält, sovsäck, spis, kylare, knivar och verktyg. Kikare, förlängningssladdar och stolbord ingår också i campingtillbehör.

clouse menu Stänga