up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer man kikare?


Kikare är två teleskop placerade sida vid sida och inriktade för att peka på en identisk plats, vilket gör det möjligt för observatören att använda båda ögonen när han observerar avlägsna föremål.

Night Vision kikare


Om du gillar att upptäcka vilda djur på natten, skjuta prärievargar och vilda grisar, hålla koll på dina kalvar eller bara se upp för inkräktare, är nattkikare mycket effektiva. Du kan se 1300 meter bort på natten och även på dagtid. Ta den vilda världen mycket nära dina sevärdheter med Night Vision Binocular.

Jaktkikare


Jaktkikare ger jägare tillräckligt avstånd mellan dem och det vilda djuret de spårar, vilket gör det enklare för jägare att följa vilda djur utan att skrämma dem. När man väljer jaktkikare är det viktigt att hitta optik som passar tillräcklig förstoring för att jägare ska kunna undersöka bytet på avstånd.

Fågelskådning kikare


Ett urskiljbart kikare med fågelskådning med en förstoring på 8 kommer att ha ett bredare utbud och är mycket lämpligt för att titta på fåglar. De flesta fågelskådare väljer en kikare med förstoringen 7, 8 eller 10.

Steg för att välja kikare


1. Välj kikare i ditt prisklass.
2. Välj en förstoring på 8x eller 10X.
3. Testa många modeller för att välja den bästa.
4. Granska kikarens ögonavlastning.
5. Undersök ytterligare egenskaper och garantier.

Kända märken att köpa kikare


Det här är några kända märken där du kan köpa en perfekt kikare: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Stänga