up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Camping flecha flecha

Kikare

()
load

Hur väljer jag kikare?

Kikare är två teleskop placerade sida vid sida och inriktade för att peka på en identisk plats, vilket gör det möjligt för observatören att använda båda ögonen vid observation av avlägsna objekt.

Kikare för mörkerseende

Om du gillar att upptäcka vilda djur på natten, skjuta coyoter och vilda grisar, hålla koll på dina kalvar eller bara se upp för inkräktare, så är nattkikare mycket effektiva. Du kan se 1300 meter bort på natten och även på dagtid. Ta den vilda världen väldigt nära dina sevärdheter med Night Vision Binocular.

Jaktkikare

Jaktkikare ger jägare tillräckligt avstånd mellan dem och det vilda djur de spårar, vilket gör det enklare för jägare att följa djurlivet utan att skrämma dem. När man väljer jaktkikare är det viktigt att hitta optik som passar tillräcklig förstoring för att jägare ska kunna undersöka bytet på avstånd.

Fågelskådningskikare

Ett oskiljbart par fågelskådande kikare med en förstoring på 8 kommer att ha ett bredare synfält och är mycket lämpligt för fågelskådning. De flesta fågelskådare väljer en kikare med en förstoring på 7, 8 eller 10.

Steg för att välja kikare

1. Välj kikaren i din prisklass.
2. Välj en förstoring på 8x eller 10X.
3. Testa många modeller för att välja den bästa.
4. Se över kikarens ögonavlastning.
5. Undersök ytterligare egenskaper och garantier

Kända märken för att köpa kikare

Det här är några kända märken där du kan köpa en idealisk kikare: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Stänga