up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha Camping flecha

Verktyg och knivar ()

load

Hur man väljer knivar och verktyg

Campingverktyg

Redskap eller utrustning som används för utomhuscamping kallas campingverktyg. Campingverktyg inkluderar en campingknivsats, campingverktygssats, campingverktyg med flera etc. Campingverktygssatsen finns på följande märken som Petzl , Regatta , Ferrino , Trespass , Leatherman

Camping verktygsset

Campingverktygssatsen är också känd som ett campingverktygssats. Den innehåller alla campingverktyg i den och du kan använda mer än ett verktyg åt gången. Du kan förena funktionella verktyg till satsen för att uppfylla olika behov under utomhuscamping.

Camping multiverktyg

Ett camping multiverktyg är en särskild del av camping och vandringsutrustning som har olika syften. Det är sakkunnigt organiserat kring ett tätt rostfritt tång, med andra utdragbara verktyg som skickligt konsolideras i det.

Campingknivset

En högkvalitativ campingknivsats hjälper till att göra olika saker som att klippa rep, förbättra förbättringar av olika saker runt lägret och göra andra saker. Campingkniven består av ett ämne med korrosionsbeständighet. Campingkniven håller en skarp kant regelbundet och slipas smidigt som vanliga användare kräver. En mjuk stålbaserad campinglagningskniv används för att skära frukt och grönsaker under campingen. En campingmatlagningskniv har det bästa korrosionsskyddet och de bästa grejerna för att enkelt skära.

clouse menu Stänga