up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilken Neck Gaiter väljer jag

Du kan välja följande typer av halsband från ledande varumärken som Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP och Black Diamond enligt din utomhus aktivitet. Ta en titt;

Huvudband
Pannband är användbara under svala förhållanden och väl heta temperaturer. På vintrarna kan pannbanden fungera som en extra huvudbonad för att hålla huvudet varmt. Medan utomhusaktiviteter på sommaren används pannband för att absorbera svett som droppar i ansiktet och samtidigt hålla håret tätt.

Balaclavas
Balaclavas är den mest effektiva och mångsidiga typen av huvudbonader som ger utmärkt skydd för ditt huvud och nacke. De ger fullständig täckning och håller ditt ansikte varmt. Balaclavas är lätta.

Masker
Ansiktsmasker täcker dig helt och hållet för att täcka ansiktet förutom områdena för ögon och näsborre. Under kalla förhållanden används masker för att skydda ditt ansikte mot kall vind. Under fuktiga förhållanden är ansiktsmasker också användbara för att hålla näsan och halsen våt genom att begränsa torkningen av slemhinnorna

Neck Gaiter
Halsband är det perfekta valet för bitter kyla och blåsiga förhållanden, eftersom de ger ett extra lager värme till din nacke. Halsbandet förhindrar också värmeförlust från kragen.

Halsdukar
Kvinnor kan också välja vandringsdukar eftersom de skyddar ansiktet och nacken i ganska dåliga väderförhållanden. Halsdukar är vanligtvis triangulära eller fyrkantiga tygstycken som binder runt halsen eller huvudet.

Snoods
Snoods är gjorda av andningsbart, stretchigt och lätt material, ofta jerseytyg för att binda hår och ansikte utan mycket kompression.clouse menu Stänga