up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Tips för att köpa armar och benvärmare

Man vet aldrig när vädret förvandlas från en varm solig dag till en kall. Så du måste vara förberedd på de förändrade väderförhållandena medan du håller ett par merinoblandade arm och benvärmare av hög kvalitet i ryggsäcken. Du måste välja mjuka, bekväma, lätta, andningsbara, isolerande, snabbtorkande och naturligt luktbeständiga arm och benvärmare för att hålla dig varm och aktiv under vinteraktiviteter.

Om vädret inte är tillräckligt kallt för att packas ordentligt med skinnjackor och isolerade byxor, ger en arm och benvärmare dig rätt värme och komfort i en obekväm situation.
Du kan också överväga att köpa vattentäta ben och armvärmare som är perfekta för snö och regniga förhållanden utan att kompromissa med andningsförmågan och komforten. Du hittar en mängd olika armbandsvärmare i La Sportiva , Trangoworld , Karpos , Dynafit och Outdoor Research .

Dessutom finns det också knävärmare som skyddar dina knän från kall vind. Det är viktigt att hålla dina vitala leder varma och skyddade medan du vandrar i den kalla temperaturen.
Värmare är speciellt utformade för vår och höstsäsongerna när de börjar kalla och slutar värma upp. Tänk på följande punkter när du köper armar och benvärmare

1. Tyg
2. Handtag
3. Längd


clouse menu Stänga