up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka tröjor behöver jag?

Tröjorna är gjorda med tröja fleece, som är ett tjockt tyg som grips på ena sidan och har en känslig, fleecy tupplur på den andra. Tröjorna är avsedda att bäras med den färdiga sidan utåt och sidan nära huden, så luften som fångas inuti hjälper till att upprätthålla kroppsvärmen.
Tröjor för kvinnor är också kända som modeartiklar. Du kan köpa tröjor för kvinnor från Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Huvtröjor

Huvtröjor innehåller ofta en muff sydd på nedre fronten och en dragsko för att reglera huvens öppning. Hoodies för kvinnor finns i olika färger och stilar. Du kan köpa huvtröjor för kvinnor från Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Haglöfs .

Tips för att välja tröjor och huvtröjor

1. Du vill ha något bekvämt att ta hand om och som verkar bra nära huden. Dra ut material som verkar hårda eller repiga. Målet är att försäkra dig om att du är bekväm från det att du glider på plagget tills det går i tvätten.
2. Det finns några tips att tänka på när du kollar på huvtröjor och tröjor. Storleken säkerställer att din rörelseuppsättning inte hindras på något sätt. Om du upptäcker att det verkar täcka dig på något sätt, överväga att söka nästa större storlek eller åtminstone en som har en fylligare skärning.
3. Tänk på beståndsdelar som ögonfärgen, hårfärgen och även hudtonen när du letar efter en huvtröja eller tröja. Det ger dig några idéer om vilka färger som fungerar bäst.


clouse menu Stänga