up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Jackor - Egenskaper: Vindtät

()
load

Typer av jackor för utomhusbruk

För att välja rätt jacka för ditt nästa utomhusäventyr är det viktigt att förstå de olika jackstilarna och vilket klimat eller vilka aktiviteter de passar bäst för. Ta en blick;

Jackor Hardshell
Hardshell jackor är helt vattentäta, vilket gör dem idealiska för vinter och campingturer. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia och Haglöfs erbjuder den bästa samlingen av hardshell jackor för utomhusaktiviteter.

Fleece jacka
En fleecejacka är den mest grundläggande utomhuskläderna som är lätt, slitstark och varm, för en mild dag är en fleecejacka det bästa valet för att ge dig komfort och värme.

Isolerad jacka
Isolerade jackor är perfekta för kalla förhållanden under höst och vintersäsongen. Den isolerade jackan kan bäras som ett yttre lager och ger stor värme på kalla dagar.

Andningsjacka
En andningsbar jacka är perfekt för campingutflykter och vintervandringar. En nackdel med jackor som andas är att materialet kräver lite mer underhåll för att vara hållbart.

Vattentät jacka
För vandring och vandring i backcountry är en vattentät jacka ett måste för utomhusentusiaster som är lämpliga för regniga förhållanden.

Vindtät jacka
Dessa jackor är en blandning av komfort och värme av fleece med vattentäta och vindtäta egenskaper hos hardshell jackor. Även om dessa jackor inte är helt vattenavvisande, är en vindtät jacka en utmärkt följeslagare för att hålla sig varm och torr på lätta regniga dagar.clouse menu Stänga