up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Saker att veta om klänningar för utomhusbruk

Utomhuskläder handlar inte bara om värme, täckning och skydd. Idag täcker utomhuskläder ett brett spektrum som inkluderar prestandakläder som gör att du kan följa dina mål på det mest effektiva sättet. De jackor, byxor, handskar och skjortor du väljer för utomhusaktiviteterna påverkar direkt dina mål och personliga preferenser. Utomhusklänningar finns i olika stilar och mönster, så du behöver inte kompromissa med mode och estetik för att uppnå maximal prestanda och funktionalitet.

Vad är en äventyrsklänning?

En äventyrsklänning är ett tekniskt bekvämt kläder som du bär för alla utomhusaktiviteter utan att tänka på. Arcteryx , Columbia , Adidas , CMP och The North Face är de ledande varumärkena som erbjuder ett stort utbud av kausala kläder, tryckta skjortor, och t shirts för kvinnor som är perfekta för vandring och vandring. För aktiviteter med låg intensitet kan en tryckt skjorta med kjolar vara ett bra val. Under kalla förhållanden ger dunkjolar med leggings dig önskad värme och komfort.
Alla utomhusaktiviteter kräver att du klär dig ordentligt för både komfort och säkerhet. Följande är några andra klädidéer du måste följa för ett aktivt utomhusäventyr;

• Joggingbyxor
• Vandringsbyxor
• Långärmade toppar
• Baslager
• Jackor / huvtröjor


clouse menu Stänga