up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer tights för utomhusbruk

På långväga vandringsleder erbjuder strumpbyxor ett bättre alternativ än vandringsbyxor. Den intima passformen och artikulationen förbättrar ditt steg eftersom tyget inte gnuggar mycket mellan låren. Den snävare passformen fungerar också som isolering samtidigt som du håller dig torr och varm under hela leden. Strumpbyxor är otroligt lätta, varma och andningsbara vilket gör dem idealiska för normala väderförhållanden. Andningsbara tights är utformade för att skydda dina ben från element, buggar, svett och fukt. Du kan också använda tights som ett grundlager om det behövs. Kvinnors vandringstights har dedikerade fickor för att hålla kartor och andra saker som gör deras aktivitet roligare och bekvämare.

Mitten av säsongen är den perfekta tiden på året att bära vandrings tights och njuta av utomhus med största möjliga komfort och flexibilitet. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia och Haglöfs är de mest kända varumärkena som erbjuder vattenavvisande tights och vindtäta tights för utomhusbruk i olika stilar , mönster och färger.

Hur väljer man en vandringstram?

När du väljer en tight för ditt utomhusäventyr, se till att ha följande punkter i åtanke;

• Mjukare fleecematerial ger extra komfort och värme
• Bör tillåta fri rörlighet
• Fickor för förvaring av en smartphone, kartor och annat väsentligt
Lätta och tunna vilket gör dem till ett mysigt underlag

Strumpbyxor för kvinnor bör sjungas för bättre prestanda


clouse menu Stänga