up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka huvudbonader behöver jag

Balaclava
Balaclava är en typ av huvudbonader som i allmänhet är tillverkade av polyester eller ullmaterial. Balaclava täcker hela ditt ansikte och ger plats för bara ögon, näsborrar och mun. Detta huvudbonad är perfekt för kalla väderförhållanden och kan bäras under en hjälm.

Bandana
Bandana fungerar som ett huvudband och en sann livräddare på vandringslederna under varma fuktiga förhållanden. De håller håret ur ögonen och ansiktet samtidigt som de absorberar svett.

mössa
Mössor finns allmänt tillgängliga i sin standarddesign precis som en böna. De mest använda materialen är ull, polyesterfleece och polypropen. Mössor finns också i bomull, bambu, nylon, kashmir och siden. Mössan är bekväm och varm och perfekt för kalla dagar.

Kepsar
Kepsar är vanligtvis utformade för att blockera solljus från ögonen. Kepsar och band finns i olika storlekar, former och mönster från ledande varumärken som Arcteryx , Salomon , en href = "/ berg / salewa / 178 / m" title = " Salewa "> Salewa , Columbia och Haglöfs .

Hattar
Ditt huvud behöver fullständigt skydd mot solstrålar under sommarvandringar. Hattar med breda kanter skuggar ditt ansikte och nacke från de skadliga strålarna och håller snö, regn och svett i schack.

Pannband
Huvudband bärs vanligtvis runt pannan under intensiv aktiv utomhusaktivitet för att absorbera svett.

Visirer
Visir ser coolare ut än hattar på grund av sin unika design. De är öppna överst och tillåter mer andningsförmåga än andra huvudbonader. Visir ger utmärkt solskydd i ditt ansikte och förhindrar att svett droppar i ansiktet.clouse menu Stänga