up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer en Poncho

Det finns flera viktiga aspekter som du måste tänka på när du väljer en poncho för utomhusaktiviteter. Men innan vi undersöker hur man väljer en poncho är det viktigt att känna till skillnaden mellan regnrockar och ponchos. Till skillnad från regnrockar är ponchos mer som en kappa eller sjal med en baggy stil av löst sittande och en öppning för ditt huvud. Regnrockar finns i olika storlekar men ponchos finns ofta i en storlek som passar alla.
Nedan följer några viktiga punkter som nämns, ta en titt;

Design

Ponchos är designade för att vara en baksmälla som du redan har använt precis som en cape. Vissa ponchos har en inbyggd huva för att hålla huvudet torrt och skyddat från regn och snö. Ponchos är längre och för en person med en genomsnittlig höjd; de kan täcka dig till dina anklar.

Material

De flesta regnponchos är tillverkade av plastmaterial. Tillverkarna använder lätt och tunt plastmaterial i utformningen av ponchos för att göra dem mindre kvävande.

Användande

Regnponchos är endast avsedda för engångsbruk. Men det finns många slitstarkt material ponchos tillgängliga som du kan återanvända. Ponchos är inte idealiska för kraftiga regn eftersom de inte är lika effektiva som regnrockar. Men du kan använda dem för att hålla dig torr i en nypa. Trespass , Joluvi , Mac in a Sac och Stealth Gear erbjuder det bästa utbudet av ponchos.


clouse menu Stänga