up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka T shirts behöver jag för utomhusbruk?

Medan korta ärmar i T shirt är fritidskläder kan de vara ett utmärkt alternativ för en avslappnad sommar utomhusmiljö. Med enfärgade färger och nära passform ger en t shirt dig önskat atletiskt utseende. Det är en bra idé att ha ett par t shirts med dig när du går på vandring, en T shirt långärmad och ett par lätta, funktionella men ändå tåliga syntetiska / ull t shirts för att sova i.

Om du vandrar i solfyllda områden som nordöstra skogen eller sydväst är det smart att bära en långärmad tröja med klassificering UPH 50+ med en justerbar halskrage för extra nackskydd. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia och Haglöfs erbjuder ett stort utbud av T shirts för kvinnor .

Det finns olika typer av vandringst shirts för alla slags väderförhållanden. För vår och sommarsäsonger bör du välja en t shirt med UV skydd för att skydda din kropp mot onödig exponering. En vandringst shirt av god kvalitet skulle vara snabbtorkande, andas och bekväm. Till exempel, om vädret blir regn, torkar t skjortan av lättviktigt material lätt jämfört med andra tyger som fleece och bomull. T shirt ärmlös på grund av dess funktionella snitt ger tillräckligt med rörelsefrihet.


clouse menu Stänga