up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilken tröja behöver jag?

Tröjorna är ett plagg vanligtvis med långa ärmar. Tröjor är gjorda av stickat eller virkat material som omfamnar kroppens övre del. När det är ärmlöst kallas plagget ofta en tröjaväst. Tröjor för kvinnor har många olika färger och mönster. Du kan köpa tröjor för kvinnor från Salomon , Columbia , CMP , Black Diamond .

Tips för att välja en tröja

1. Om du behöver en tröja längre än en säsong, håll dig borta från syntetiska fibrer inklusive akryl, rayon och / eller polyester. Tröjor av högre kvalitet är gjorda av naturliga fibrer som merinoull, kashmir, alpacka och linne.
2. Om materialet verkar repigt, lågt eller bara inte som något du någonsin vill sätta på din kropp, bry dig inte ens om att prova det.
3. Fibrer och kombinationer av billigare kvalitet kan leda till att de blir styvare, till och med plastiga. 4. Om tyget verkar flexibelt, tätt sytt och behagligt mot huden är det tydligen av högre kvalitet.
5. Tröjor med färg eller stygnmönster kan säkert ha problem med kontinuitet, särskilt vid fogarna.
6. De mest utmärkta kvalitetströjorna gör att färgmönster och stygnmönster passar perfekt.
7. Varje tröja kommer att ha sömmar av olika sort regelbundet runt ärmsluten, axlarna och botten på tröjan och de kan vara ett signifikant tecken på om en tröja kommer att hålla ut eller inte. Om du tittar på en tröja, kontrollera att sömmarna är mjuka, plana och håll tröjan i strömlinjeformad form.


clouse menu Stänga