up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Damkläder

Damkläder friluftsliv

Shoppa i vårat stora utbud av Damkläder! Köp vårat friluftsliv material till konkurrenskraftiga priser i trekkinn.

Märken i Damkläder

Utvalda produkter i Damkläder

Essentials för kvinnors vandringskläder

Baslager

På vintern vandringsaktiviteter, näst hud underställ är alltid den mest krävande kläder objekt. Baslager finns i lätta till tunga tyger. För benskydd kan bottnarna också bäras under byxor för mer värme och solskydd. De ledande varumärkena som Salomon , Salewa , Columbia och La Sportiva tillverkar och distribuerar högkvalitativa baslager för utomhusentusiaster.

Jacka

Om du älskar att vandra i kalla förhållanden måste du packa dig med lämpliga kläder för att klara de hårda väderförhållandena. Av den anledningen skulle en fleecejacka med en vattentålig funktion vara det perfekta valet. Arcteryx , Salomon, Salewa, Columbia och Haglöfs designar och producerar de finaste jackorna som är perfekta för dina utomhusbehov.

Tröjor

En tröja av fleecetröja är en viktig del av kvinnors utomhuskläder och bättre än en tung syntetjacka eftersom den är lätt att bära och skjuta upp. Tröjor av fleece / ullmaterial ger maximal värme och komfort samtidigt som du ger dig rörelsefrihet. Salomon, Salewa, Columbia, CMP och Black Diamond erbjuder ett brett utbud av tröjor och västar som är perfekta kläder för vintervandring och vandring.

Byxor

Det finns dragkedjebyxor som många vandrare älskar eftersom de inte behöver välja mellan shorts och byxor. Se till att tightsen eller byxorna du köper är gjorda av snabbtorkande tyg. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia och Adidas har erkänts som de ledande varumärkena som designar och erbjuder en enorm samling dambyxor och kjolar för utomhusaktiviteter.

T tröjor

Att vandra under sommarsäsongen kräver att du väljer rätt kläder för aktiviteten. Skjortor kan vara ett bra val för varma årstider, eftersom de är sköna att ha på sig. Välj den som erbjuder UV skydd, andningsförmåga och komfort. Om du letar efter högkvalitativa, men ändå snygga polotröjor, kolla in kollektionen från populära märken som Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia och Haglöfs.

Mer om Damkläder utomhus

Arm och ben värmare är också en viktig del av ytterkläder för kvinnor. För att skydda dina armar och ben från den hårda kalla vinden, använd värmarna som baslager tillsammans med långa strumpor. Dessutom måste kvinnor ha en ansiktsmask för att skydda ansiktet från skadliga solstrålar. När vi pratar om huvudbonader kan kvinnor välja olika stilar av mössor, hattar och en bredbreddad hatt.

För vintervandringar är en vattentät hatt ett bra val. Halsjacka är en av de viktigaste bitarna av kvinnors utomhuskläder eftersom de hjälper till att skydda din nacke och ditt ansikte mot kall vind och snö. Om du bär pikétröjor när du vandrar eller vandrar, ta med dig en poncho.

Handskar är också en viktig utomhusutrustning som håller dina händer varma och skyddade vid vintervandringar. Dessa långa och lösa ponchos ger värme och skyddar också din ryggsäck från regn och snö. Förutom kvinnors utomhuskläder kan du få alla viktiga tillbehör från kända märken som Arcteryx, Salomon, Salewa och Columbia.


clouse menu Stänga