up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av vandringsstövlar

Stövlarna är ett slags distinkt skor. De flesta stövlar består huvudsakligen av foten och fotleden, medan vissa också utgör en del av nedanstående kalv. Vissa stövlar sträcker sig upp i benet, sällan så långt som till knäet eller även höften. De flesta stövlar har en häl som skiljer sig från resten av sulan. Traditionellt tillverkade av läder eller gummi, är snygga stövlar tillverkade av en mängd olika material. Kvinnors stövlar finns i många olika färger och mönster. Du kan köpa damskor från Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Vattentäta stövlar

De vattentäta stövlarna används för att förhindra att dina fötter blir vatten och ger dig en torr känsla under din vandring. Vattentäta stövlar innebär att läder eller polymeriserade material har lyckats motstå vatten, troligen med silikonimpregnering i konstruktionsmetoden.

Andningsbara stövlar

Andningsbara stövlar kan enkelt beskrivas som de stövlar som håller material som gör att ångor kan lämna samtidigt som de håller vattenavvisande. Sådana stövlar är användbara för alla, särskilt i varma klimat och somrar. Fördelarna med andningsbara stövlar kopplade till deras produktionssystem som inte är lösningsmedel anser att de inte är något steg framåt i en ständigt växande miljöinformerad värld.

Termiska stövlar

Termiska stövlar betonar material som ständigt stannar kvar i värmen, till exempel fårskinn, eller innehåller ett separat termiskt skikt. Detta lager kan vara tjockt eller tunt och är sällan avtagbart. Välj rätt termiska stövlar genom att lära dig det företag du behöver stövlarna för, samt det belopp du vill betala.

clouse menu Stänga