up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Elektronik flecha flecha

Elektrisk fackla - Produkttyp: Lyktor

()
load

Vilka facklor vill jag ha?

En fackla är en kompakt handhållen elektrisk lampa. Tidigare var ljusbehållaren typiskt en liten strålande glödlampa men dessa har ersatts av ljusdioder. Facklan används som ljuskälla utomhus, på platser utan varaktigt fast belysning, medan strömavbrott eller när en rörlig ljuskälla krävs. Bästa facklor finns på dessa märken Petzl , Black Diamond , Regatta , Trespass , Beal

Huvudfackla

Huvudbrännaren drivs genom att fälla ett handtag som lagrar en liten mängd energi i ett begränsat kort urladdningsbatteri. Huvudbrännaren har lite körtid och lägre effekt än batteriekvivalenter men deras minskning av batterierna ger dem en perfekt alternativ fackla.

Tips för att välja en bästa fackla

Batterityp:
De två huvudtyperna av ficklampa: uppladdningsbara och icke uppladdningsbara. Ett icke uppladdningsbart batteri är idealiskt men bortskaffningsbatterier är billigare och kan erhållas nästan överallt.

Lumen och ljusutgång:
A Lumen är en enhet som vi använder för att reglera ljusflödet. Som kund måste du välja den Lumen effekt som passar bäst för dina behov.

Uthållighet:
Det är en faktor som inte bör förbises när du köper en ny fackla. Vissa facklor är vattentäta, slagtåliga, de kan kastas från en klippa och fungerar fortfarande bra enligt uthållighet.

Budget:
Köp en fackla från ett varumärke där du kan ta en anmärkningsvärt hållbar och långvarig fackla till en lämplig budget.

clouse menu Stänga