up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av elektroniska reservdelar

Nedan följer en kort översikt över de elektroniska reservdelarna och deras funktioner. Du kan köpa dessa reservdelar från dessa kända varumärken Petzl , Garmin , Suunto , Led Lenser , Joby

Klockarmband
Ett klockarmband är ett armband som fäster ett armbandsur på handleden. Klockarmband kan tillverkas av läder, plast, gummi, tyg eller metall, sällan blandas. Det kan betraktas som en elektronisk reservdel som fungerar både som en funktionell och prydnadsfunktion.

Mikrokontroller
Mikrokontroller är små datorer som används för att hantera en mängd elektroniska enheter, såsom elverktyg, fjärrkontroller, medicinska apparater och fabriksmaskiner.

Transformatorer
Tillverkad med två trådslingor används transformatorer vanligtvis för att öka eller minska kraften.

Batterier
Batterier omvandlar kemisk energi till elektrisk energi. De två distinkta cellerna i ett batteri är anod + och katod .

Säkringar
Säkringar skyddar delar från belastning med extrem ström. En säkring inkluderar en fästkropp, stöd, föreningar och metallsäkringselement som zink eller koppar.
Reläer
Dessa är också elektronikens reservdelar. Dessa används för att stänga av eller på strömmen. Ett relä består av en elektromagnet, ett ankar, en uppsättning elektriska anslutningar och en fjäder.

Strömställare
Brytare hindrar strömmen. De fyra typerna av strömbrytare är enaxel med enkel kast, enkel axel dubbel kast, dubbel axel enkel kast och dubbel pol dubbel kast.

Motorer
Motorer omvandlar elektrisk energi till mekanisk energi. Huvuddelarna består av en rotor, stator, applikationer, kabelbox och ögonmutter.

Brytare
Som en skyddsanordning kan en strömbrytare regleras med en fjärrbrytare. Det är tänkt att skydda kretsen från överbelastning eller kortslutning.clouse menu Stänga