`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x
 • Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Produktbeskrivning Garmin Etrex 32x

Etrex 32x är en spårare som du enkelt kan nå den destination du vill ha . Om du vill resa med cykel, båt eller helt enkelt täcka en vandringsväg är denna modell idealisk. En av de stora fördelarna du får med denna sportutrustning är hållbarhet.

Detta lag har en 2,2-tumsskärm med 65 tusen färger som kan observeras bekvämt i solljuset . När det gäller fjärrspårning tillåter den anslutning med GPS och GLONASS-satelliter. Dessutom är den kompatibel med Birds Eye-satelliten genom ytterligare prenumeration. Teamautonomi når 25 timmar . Minnet når 8 GB.

Förinstallerade har lagret lagrat information om vägar och spår i Europa . Som ett extra tillbehör kan minnen köpas med rutter från Spanien. För korrekt användning, använd AA-batterier som inte ingår i förpackningen.

Utforska tryggt med den pålitliga handhållna GPS:

2,2 "solljusläsbar färgdisplay med 240 x 320 bildpunkter för bättre läsbarhet

Förladdad med TopoActive Europe kartor med vägbara vägar och spår för cykling och vandring

Stöd för GPS och GLONASS satellitsystem möjliggör spårning i mer utmanande miljöer än GPS-en

8 GB internminne för kartnedladdningar plus en microSD ™ -kortplats

eTrex 32x lägger till en 3 axel kompass och barometrisk höjdmätare

Batterilivslängd: upp till 25 timmar i GPS-läge med 2 AA-batterier

eTrex 22x och eTrex 32x erbjuder samma användarvänlighet, hållbarhet och överkomliga priser som eTrex handhållna GPS-serier är kända för - tillsammans med förladda TopoActive Europe-kartor. Dessa enheter är perfekta för fyrhjulingar, cyklar, båtar eller vandring.

Se vägen:

eTrex 22x och 32x erbjuder förbättrade 2,2 ", 65K färg, solljusläsbara skärmar. Durable och vattentålig, dessa handdatorer är byggda för att motstå elementen.

Utforska terrängen:

ETrex 22x och 32x handhållna enheter är förladda med vägruterbara TopoActive Europe-kartor som har gator och spår, så att du kan ta resan från nätet. Nu kan du känna till din omgivning - som vattenvägar, naturliga detaljer samt byggnader, internationella gränser och mer. Du kan också hitta tusentals intressanta platser, inklusive affärer, restauranger, universitet, parkeringsplatser och boende.

Håll din lösning:

ETrex-serien använder både GPS- och GLONASS-satellitsystem så att mottagaren har möjlighet att spåra i mer utmanande miljöer än GPS-en. eTrex 32x lägger till en 3 axel kompass och barometrisk höjdmätare, vilket gör det enkelt för dig att behålla dina lager.

Lägg till kartor:

Med en microSD-kortplats och utökat 8 GB internminne kan du enkelt ladda ner ytterligare kartor överallt där äventyret tar dig.

Satellitbilder:

Båda enheterna stöder BirdsEye Satellite Imagery (prenumeration krävs), så att du kan ladda ner och integrera satellitbilder med dina kartor.

Hitta roligt:

eTrex 22x och eTrex 32x stödjer papperslös geocaching. Ladda upp GPX-filer direkt till din enhet och visa viktig information, t.ex. plats, terräng och tips från Geocaching.com.

Gå vart som helst:

Med en rad kompatibla fästen är eTrex utformad som en utomhushandhållen GPS som är idealisk för användning på fyrhjulingar eller cyklar, i båtar eller till fots. Använd automatisk monteringsfunktion och City Navigator® NT-kartor för körriktningsvisningar, eller använd den robusta monteringen för din motorcykel eller fyrhjuling. Oavsett var du tror att du kan ta eTrex har den kartläggningen och monteringen för att få dig dit.

Allmän:

Fysiska dimensioner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Skärmstorlek: 3,5 x 4,4 cm; 2,2''diag (5,6 cm)

Skärmupplösning: 240 x 320 pixlar

Skärmtyp: 2,2''transflektiv, 65K färg TFT

Vikt: 141,7 g (med batterier)

Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller Litium rekommenderas

Batterilivslängd: 25 timmar

Vattenbetyg: IPX7

Minne / historia: 8GB

Mottagare med hög känslighet: Ja

Gränssnitt: USB

Kartor och minne:

Förinstallerade kartor: Ja (TopoActive Europe; Routbar)

Möjlighet att lägga till kartor: Ja

Baskarta: Ja

Förvaring och strömförbrukning: microSD ™ -kort (ingår ej)

Vägpunkter / Favoriter / platser: 2000

Rutter: 200

Spårlogg: 10 000 poäng, 200 sparade spår

sensorer:

Barometrisk höjdmätare: Ja

Kompass: Ja

Utomhusaktiviteter:

Arealberäkning: Ja

Automatisk routing (sväng av svängrutor på vägar): Ja (med valfri kartläggning för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig: Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibla: Ja

Jakt / fisk kalender: Ja

Sol och mån information: Ja

Bildvisare: Ja

Ytterligare

Ytterligare: Trådlös anslutning: ANT +

I LÅDAN:

eTrex 32x

USB-kabel

Dokumentation


Vänta inte längre utan köp Garmin Etrex 32x. För ytterliggare frågor angående Garmin Etrex 32xs egenskaper, kan du kontakta trekkinn genom vår kontaktsida. trekkinn erbjuder en exklusiv kollektion av Elektronik för friluftsliv och andra fritidsaktiviteter. Vår Elektronik kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Enheter av handvaror.

Funktioner Garmin Etrex 32x

Funktioner
Färg

Kundrecensioner och frågor (47)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Nöjd

-

Nöjda med köpet, det överensstämmer med de grundläggande funktionerna jag letade efter, först kostar det lite att få operationen men lite får ut det mesta.

Bra köp garmin etrex 32x

-

Jag köpte Garmin eTrex 32x GPS på Trekkinn.com till ett betydligt lägre pris än resten av erbjudanden på webben och i fysisk butik. Produkten kom inom den utlovade perioden (48 timmar) och i perfekt skick. Jag har tillbringat några timmar med att bekanta mig med produkten och jag har redan gjort en första vandringstur och för närvarande uppfyller den mina förväntningar. Jag har slutfört det med ett micro-SD-kort eftersom 8Gb levereras praktiskt taget full med kartografin "standard".

Etrex32x bra produkt till ett bra pris

-

Utmärkt service För etrex32x: sätt på batterier, ladda ner rutt och cykla, men fantastiskt

Fantastiska gps

-

Robust, praktisk, pålitlig och korrekt GPS. För tillfället ser jag inget negativt!

Nybörjare

-

Produkten är enkel att använda. Behöver bara vänja mig vid programvaran och ladda ner lämplig karta (för länder utanför Europa). Bra pris och rekommenderas för nya användare att garmin.

Garmin etrex 32x

-

Väldigt Nöjd!

Jag tycker bra köp

-

Jag har använt det i två dagar, jag tror att jag har gjort det. Dess användning är lätt för mig. Det är redan den andra GPS: n och jag tror att det är därför det har varit lätt för mig. Produkten anlände till angiven tid, väl förpackad och till ett bra pris-

Bra gps, mottaget i rätt tid

-

Jag har redan provat Etrex 32x, och jag är mycket nöjd med enheten, om du gör en korrekt konfiguration (det finns självstudier på nätet) och arbetar på rutterna i Basecamp kommer du till hamnen. Etrex, ser robust och motståndskraftig ut, den perfekta skärmen i dagsljus, under solen. Leverans i tid utlovad i dubbel låda med stoppning. Du hittar inte ett bättre pris online.

Utmärkt gps

-

Snabb leverans, till ett oslagbart pris, jag släpper den i morgon för en bergsrutt, det är min andra GPS (legenden från 2004 är lite gammal för mig) och med detta går satellittäckningen aldrig förlorad, ett pass av utrustning. .....

Bra pris

-

Mycket bra pris och perfekt leverans

Byt transport

-

Byt transport

Garmin etrex 32x

-

produkt i linje med mina förväntningar. Billigare än på alla andra webbplatser. Ett litet fel på leveransen med colissimo men jag är väldigt nöjd. Jag upptäckte trekk in och tydligen är det en webbplats som förtjänar att vara intresserad av det.

Utmärkt köp

-

Robust GPS, utan signalförlust när den har upptäckt satelliterna, oavsett hur frodig en skog till exempel är. Och för mig är den största fördelen frågan om batteriet, eftersom det använder batterier, som förutom att ha en hållbarhet som nästan tredubblar dem med det inbyggda batteriet, antar det inte att det är extra vikt att bära ett externt batteri att ladda, med den tid det tar. Du byter bara ut batterierna och fortsätter.

Garmin etrex 32x

-

Leverans i tid, bra kommunikation Lägsta priser på marknaden, bara liten nackdel ingen användarmanual i paketet, du måste ladda ner den från webbplatsen

Bra produkt

-

Produkten uppfyller mina förväntningar. Paketet var mycket väl förpackat; bra skydd. Jag beklagar bara att leveranstiden överskreds med 48 timmar.

Köp etrex 32 x

-

exakt och snabb leveransprodukt. Jag måste pröva det fortfarande. Jag tror att jag gjorde ett bra köp

Etrex 32x

-

GPS är perfekt för berg, även om kartorna som den har installerat är för enkla, var frakten snabb.

Väl

-

Det har kommit väl och skyddat, det verkar lite rörigt men jag hoppas att det är enkelt

Nöjd för tillfället

-

gps tas emot i tid. mycket väl förpackade. hantering ännu inte vid "punkten"; Jag tror att det tar lite tid att vänja sig till det. Jag lämnar imorgon för en 10-dagars vandring, jag ska berätta mer när jag kommer tillbaka! JC²

Det bästa priset

-

... än en gång är produkten mycket billigare än på andra webbplatser .... snabb och försiktig frakt .... angående GPS ingen överraskning ... den är perfekt för min fritidsanvändning ... liten och lätt .... du måste köpa ett stöd om du vill ha det säkert på ryggsäckens remmar ... Jag investerade också i en laddare med AA-batteri. den laddas inte med kabel. det senare används endast för anslutning till PC.

Garminrex 32x

-

Snabb leverans och försiktig. Priserna klart under konkurrerande varumärken. Du måste dock lägga till minst ett bältesklämma (ca. € 12) och ett SD-kort (otillräcklig kapacitet för det interna kortet när kartan har uppdaterats). Detta är min första GPS som inte är min telefon: för geocaching kommer det att ta mig tid att komma igång, vilket inte ser så lätt ut, och att anpassa mig till den ganska rudimentära grafiken.

Excellent

-

Utmärkt kvalitet som alla Garmin-produkter, det är kompakt och för närvarande exakt. Jag tror att för värdet ska jag ta med uppladdningsbara batterier eller något presentskydd från Garmin. Trekkinns leverans var snabb och allt var i perfekt skick.

Garmin etrex 32x leverans

-

Leveransen kom som planerat, på fyra dagar. Allt perfekt. Mycket nöjd med köpet av produkten, priset och tjänsten.

Mycket bra köp

-

Det är andra gången jag går ut med honom och sanningen är att jag är väldigt glad, vi måste komma ihåg att för människor som jag är det första gången du köper en för att vandra i bergen, måste du läsa mycket för att veta hur man laddar ner spårkartor och för att kunna dra nytta av det. För närvarande mycket bra tror jag att när jag använder det kommer jag att gilla det ännu mer.

Fantastisk

-

Fantastisk gizmo, mycket bra materialkvalitet såväl som drift, laddade ñesados kartor och flyttar dem bra, inte med stor hastighet men flyttar dem, mycket glad, bra service.

Garmin e-trex32

-

Kom på mycket kort tid 5 dagar utmärkt förpackning perfekt produkt utmärkt

Allt perfekt

-

Jag har inte använt det ännu, jag är engagerad i det. Det har en hel del applikationer. Mycket komplett.

Garmin etrex 32x

-

Det är en bra gps etrex är mycket användbart i bergen också på cykeln. Det ger inget problem. Väsentligt i alla typer av situationer.

Fantastiska gps

-

Gps rekommenderas starkt, jag använder den för att cykla på spår och den är perfekt, den är robust och uppfyller sin funktion, jag har 64-talet för berg men den här för att cykla eller cykla är mycket mer hanterbar och gränssnittet är mycket intuitivt

Bra köp

-

Vi har ännu inte provat det i bergen men sändningen kom senare än väntat, tack och lov jag tog den tidigt, för det var en gåva och det skulle inte ha varit i tid.

Etrex 32x

-

Det är min två gånger Garmin. Jag tycker mycket om dem. Tack säljaren.

Etrex 32x

-

Vi hade en "gammal" föregångare till detta. Detta är väldigt likt, men är tydligt modernare. Vi har inte använt det så mycket ännu, men användningen är inte svår. Vi använder den främst för geocaching, men jag har också sett användbara funktioner för när vi går på långa promenader. Vi arbetar fortfarande med manualen. Beklagar inte detta köp.

Garmin etrex 32x

-

Negativa saker: Lite trög i reaktionen, men inte så mycket att det är ett problem. Det är också lite besvärligt att skriva på. Positiva saker: Mycket bra batteritid! Den är liten och kompakt och lätt i vikt - men har ändå en tillräckligt stor skärm för enkel läsning. Det har också många bekväma funktioner, och de medföljande kartorna är bra att använda längs vägar. För promenader i skogen och bergen rekommenderar jag dock att du laddar ner några gratis topografiska kartor med stigar. Mycket nöjd med den här ..!

Perfekt

-

Utmärkta gps, använde den för att markera terrängvägar, liksom i jordbruksproduktion för att segmentera fragment av mark, markera punkter som floder, vattenhål, skogsområden, mäta avstånd, vägar, användbara och oanvändbara odlingsområden. Jag skulle vilja att det kommer med batterier som ingår, och topogarmin europa som den kommer med använder nästan allt internt minne och är värdelöst. Så du måste investera i topografiska kartor över din region (som 1300 för MX), plus kortet och ett par anständiga laddningsbara batterier. Fortfarande en produkt som uppfyller dina behov perfekt, jag skulle definitivt köpa den igen.

Fantastisk produkt

-

Kompakt, praktiskt och intuitivt! utmärkt köp, kartor ingår. men inte batterierna. Jag rekommenderar uppladdningsbara NIMH 2800 mAh-batterier .. och det kommer att hålla dig länge!

Ertex 32

-

Grepp först lite ansträngande men därefter går den ensam mycket nöjd med mitt köp

Garmin etrex 32x

-

En robust GPS. Jag var redan bekant med Etrex 30 som fortfarande används. Denna Etrex 32X har genomgått ett antal utvecklingar. Nu kan vi båda använda en GPS på cykelsemester som visar oss vägen. Det är väldigt avslappnad resa. Det enda jag inte förstår är varför Garmin fortfarande använder en USB-port för dataöverföring och extern strömanslutning. Denna USB-port är ganska sårbar. Jag har Garmin på vägen, nämligen på en laddare för att ha standard skärmbelysning.

Garmin etrex 32 gps brutalt

-

Fantastisk GPS Jag använder den för terrängcykling Jag ställde upp den genom att följa en webbstudie http://www.misescapadaspornavarra.com/ och prestandan är brutal. Mycket lycklig

Bra köp garmin etrex 32x

-

Värdet för pengarna är mycket bra, en GPS med mycket bra prestanda till marknadens bästa pris. Mycket hanterbar, bekväm att bära, med ett mycket intuitivt och lättanvänt gränssnitt. Det verkar också ganska robust. Jag föredrar att pekskärm för när det är kallt och du bär handskar är det alltid bekvämare att använda.

32x etrex-gps

-

Jag bytte Garmin 64s för etx 32x mycket lättare och med samma grundläggande funktioner. Mycket mer hanterbar och praktisk för berget.

Garmin 32x

-

Bra produkt!

Garmin 32x

-

Riktigt bra pris, söta lilla GPS / GLONASS-enhet. Inga klagomål från säljaren eller produkten.

Gps garmin etrex32

-

Just nu uppfyller jag alla förväntningar. Jag har beslutat att skicka i ett rekordtempo. Och Garmin, lite för lite, måste jag ta tag i honom. Du behöver manualen.

Etrex besviker aldrig

-

Etrex-serien har använt det i många år och besviker aldrig. För GPS som kommer att drabbas av dåligt väder och slag för mig, tål de det bästa. Som alltid, väldigt glad. en i villkor

Perfekt

-

Garmin GPS-märke färg, ger allt det lovar och kvalitetspriset kommer att vara det bästa i sitt sortiment. Tänk på att det kommer utan batterier. Det är färg

Garmin etrex 32x

-

Fantastisk produkt, bra priskvalitet. Mycket nöjd med eftermarknadstjänsten

Höger

-

Rätt produktvärde för pengarna. Det är viktigt att läsa instruktionerna om man inte är så bra placerad ...

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga