`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus
 • Garmin Fenix 5 Plus

Garmin Fenix 5 Plus

Produktbeskrivning Garmin Fenix 5 Plus

Fenix 5 Plus är en smart klocka som spårar din hälsa genom sin handledsbaserad sensor. Dess Garmin Chroma Display-skärm har en kompakt design täckt med en bezel, knappar och baksidan är tillverkad av diamanttyp. På baksidan har den en pulssensor som hjälper till att övervaka intensiteten i sportaktiviteter.

GPS-klockan inkluderar Garmin Pay-applikationen som du kan avbryta på olika platser utan att använda din plånbok. Denna modell inkluderar GPS, Glonass och Galileo som gör att du kan nå mållinjen. Navigationssensorerna som ingår i utrustningen är kompass, gyroskop och barometrisk höjdmätare.

Med den här modellen kommer du att spåra din statistik och förbättra din kondition. Med den anaeroba träningseffektmetriken berättar det hur du kan komma till nästa nivå i din träningsrutin. Batteriet har en prestanda på 10 dagar i smartläge och 8 timmar när GPS-läget är aktiverat. Remmarna är utbytbara Quickfit som varierar mellan läder, metall eller silikon.

Multisport GPS klocka med kartor, musik, statistik och mer:

Premium multisport GPS smartwatch, med pulsstyrd teknik1 och färg TopoActive Europe kartor, med Trendline ™ popularitet routing för att hjälpa dig att hitta och följa de bästa vägarna

Passar till äventyr med robust design som har rostfritt stål eller diamant som kol (DLC) titaniumfäste, knappar och bakväska

Njut av din favoritmusik från din klocka, trådlöst ansluten till Bluetooth®-hörlurar (säljs separat) för telefonfri listening2

Garmin Pay ™ redo. Den kontaktfria betalningslösningen3 gör att du kan göra bekväma betalningar med din klocka, så du kan lämna dina pengar och kort hemma

Inbyggda navigationssensorer inkluderar treaxelkompass, gyroskop och barometrisk höjdmätare samt multisatellit (GPS, GLONASS och Galileo) förmåga att spåra i mer utmanande miljöer än GPS ensam

Batteriets prestanda: 4 upp till 10 dagar i smartwatch läge och 8 timmar i GPS-läge med musik (beroende på inställningar)

Din färdplan för framgång:

Oavsett om du är i staden eller på spåret, erbjuder alla fēnix 5 Plus-serie klockor inbyggda kartläggnings- och navigationsfunktioner för att hålla dig orienterad och på kurs. Fullfärg TopoActive Europe-kartläggning kommer förinstallerad med kartdata optimerad för en snabb navigering och platsspårning. För löpare och cyklister har enheten även Trendline-popularitet-routing, som använder miljontals kilometer Garmin Connect ™ -data för att hjälpa dig att köra och cykla som lokalbefolkningen - var du än än går.

Premium material, robust prestanda:

Fēnix 5 Plus Series klockor är konstruerade för robusta äventyr och gjorda av de finaste premiumkvalitetsmaterialen. De finns i olika finish, inklusive PVD-belagd rostfritt stålfäste och DLC titaniumfodral. En ljus, hög upplösning, fullfärgstransflektiv Garmin Chroma Display ™ med LED-bakgrundsbelysning säkerställer läsbarhet under alla omgivningsförhållanden även under starkt solljus. För extra skrapresistens finns en höghållfast kofta safirlins på flera olika modeller i serie 5.

Förbättrad satellitmottagning:

Alla fēnix 5 Plus-klockfunktioner, förutom den beprövade GPS- och GLONASS-kompatibiliteten, Galileo-satellitmottagning, kan anslutas även i de mest utmanande miljöerna. Förutom kartbaserad vägledning, erbjuder varje klocka även avancerade ABC (höjdmätare, barometer och kompass) sensorer för situativ utomhusmedvetenhet. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka uppstigning och nedstigning för aktiviteter som vandring, medan den lutningskompenserade elektroniska kompassen med tre axlar håller ditt lager - oavsett om du rör dig eller inte.

Avancerade prestandamätningar:

Alla fēnix 5 Plus-serien klockor är fyllda med sofistikerade träningsfunktioner som hjälper dig att övervaka din form och prestanda. Knacka in i fysiologiska mätvärden, kördynamik och mer för att spåra din träningsposition, mäta dina framsteg och finjustera din form. Utbildningsstatus utvärderar automatiskt din senaste träningshistorik och resultatindikatorer för att låta dig veta om du är överträffad, underhållen eller toppen. En anaerob träningseffekt metrisk hjälper dig att se hur din träning förbättrar din förmåga att driva gränserna. Du kan också se din totala träningsbelastning. Speciella förbelastade aktivitetsprofiler finns för simning, löpning, cykling, vandring, skidåkning, rodd, paddle boarding och mer. För mer motivation ladda ner avancerade träningspass och träningsplaner från Garmin Connect.

ClimbPro uppstigningshantering:

Denna speciella uppstigningsfunktion ger dig information om realtid om aktuella och kommande stigningar av din förbelastade aktivitet under långa spåraktiviteter, mountainbike-turer eller vägringar.

Pulsbaserad hjärtfrekvens:

Med en annan uppmärksam anteckning kan Elevate ™ -spetspulstekniken övervaka din hjärtfrekvens utan att ha på sig ett bröstband. Förutom att räkna steg och övervaka sömn, använder klockan hjärtfrekvensen för att ge kalorierad information och kvantifiera intensiteten i dina träningsaktiviteter. Det mäter också din hjärtfrekvensvariabilitet för att beräkna ett stresspoäng som hjälper dig att bedöma vilken aktivitetsnivå din kropp är redo för.

Ljudspåret för din sport:

Har du en kraft sång som får dig att pumpa upp för en tävling eller hård träning? Nu med fēnix 5 Plus kan du njuta av telefonfri lyssnare på språng, med upp till 500 låtar lagrade direkt på din klocka. Det är enkelt att ladda ner musik och köa dina favoriter så att du kan njuta av dem var som helst, när som helst via trådlösa anslutna Bluetooth-hörlurar (säljs separat). Du kan även synkronisera dina noggrant utformade spellistor från valda musikströmmingstjänster5 till din klocka för mer annonsfri lyssning. Så lämna din telefon bakom när du går ut för en körning eller en tur, för att musiken som håller dig i rörelse finns precis där på din handled.

Betala med en våg av din hand:

För att hålla koll på din aktiva livsstil, har fēnix 5 Plus vår Garmin Pay-redo kontaktlös betalningslösning. Använd den för att betala för inköp så att du kan krypa genom kassan medan du lämnar dina pengar och kort hemma. Det fungerar ungefär var som helst där en skanner för kontaktlösa betalningar.

Håll dig smart:

Alla fēnix 5 Plus Series-modeller stöder smarta meddelanden när de är kopplade till en kompatibel enhet.6 Ta emot e-postmeddelanden, texter och varningar direkt på din klocka - oavsett om du är på spåret, på golfbanan eller helt enkelt bort från skrivbordet. Andra anslutna funktioner inkluderar automatiska uppladdningar till vårt Garmin Connect online-gym, live spårning, GroupTrack7 och sociala medier delas genom våra gratis Garmin Connect och Garmin Connect Mobile-applikationer.

Anpassade appar, titta på ansikten och band:

Du kan anpassa alla fēnix klockor med gratis nedladdningar från vår Connect IQ ™ butik. Ändra ditt klockans ansikte, lägg till datafält eller skaffa appar och widgets för information vid ett ögonkast. Det finns också ett brett utbud av QuickFit®-band i ditt val av premium läder, metall eller silikon - så det är lätt att mixa och matcha stilar för att gå med någon sport eller aktivitet. Inga verktyg krävs för att göra omvandlingen. Byt bara, klicka och gå. Med Garmin kan du lägga till personlighet i din klocka som är unikt du.

Running Power:

Lägg till strömdata till din träning genom att ladda ner vår Running Power-app från Connect IQ-butiken till din kompatibla klocka. Utvecklad av Garmin Labs, denna app kretsar in i mätvärden - som takt, vertikal svängning, betyg och även lokala vindförhållanden - för att bestämma hur mycket kraft du applicerar till marken när du kör. När du vet hur mycket kraft du spenderar från minut till minut och mil till mil, kan du bättre ta dig själv, vilket kan hjälpa dig att hålla dig trött på för snabbt. De bästa nyheterna? Om du redan äger rätt Garmin-enheter, är det gratis att lägga till ström till din körning. Allt du behöver är en fēnix 5 och en av dessa tillbehör: HRM Run ™, HRM Tri ™ eller Running Dynamics Pod.

Specifikationer:

Allmän:

Objektivmaterial: kupolformat kemiskt förstärkt glas eller safirkristall

Bezelmaterial: rostfritt stål eller titan

Fodmaterial: fiberförstärkt polymer med bakre metallkåpa

QuickFit ™ klockbandskompatibel: ingår (22 mm)

Remmaterial: silikon, läder eller titan

Fysisk storlek: 47 x 47 x 15,8 mm

Vikt: 86 g

Titanversion: 76 g

Vattenbetyg: 10 ATM

Skärmtyp: Solljus synligt, transflektivt minne i pixel (MIP)

Visningsstorlek: 1,2 "(30,4 mm) diameter

Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar

Batteri-liv:

Smartwatch: Upp till 12 dagar

GPS: Upp till 18 timmar

GPS: och musik: upp till 8 timmar

UltraTrac ™ -läge: Upp till 42 timmar

Minne / historia: 16 GB

Klockfunktioner:

Tid / datum: ja

GPS-tidssynkronisering: ja

Automatisk sommartid: Ja

Väckarklocka: Ja

Timer: Ja

Stoppur: ja

Soluppgång / solnedgångstider: ja

sensorer:

GPS: ja

GLONASS: Ja

Galileo: ja

Garmin Elevate ™ armbands pulsmätare: ja

Barometrisk höjdmätare: ja

Kompass: ja

Gyroskop: ja

Accelerometer: ja

Termometer: Ja

Dagliga smarta funktioner:

Anslutningar: Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®: ja

Anslut IQ ™ (nedladdningsbara klockytor, datafält, widgets och appar): ja

Smarta meddelanden: ja

Textsvar / avvisa telefonsamtal med text (endast Android ™): ja

Kalender: ja

Vädret: Ja

Kontrollerar smartphone musik: Ja

Spelar och kontrollerar titta på musik: ja

Musiklagring: Upp till 500 låtar

Hitta min telefon: ja

Hitta min klocka: ja

VIRB®-kamera fjärrkontroll: ja

Smartphone kompatibilitet: iPhone®, Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile: ja

Garmin Pay ™: ja

Aktivitetsspårningsfunktioner:

Stegräknare :: ja

Flytta baren (visar på enheten efter en inaktivitetstid, gå ett par minuter för att återställa det): Ja

Automatiskt mål (lär dig din aktivitetsnivå och tilldelar ett dagligt stegmål): ja

Sömnövervakning (övervakar total sömn och rörelseperioder eller vilsam sömn): ja

Kalorier brända: ja

Golv klättrade: ja

Distans färdad: ja

Intensitetsminuter: Ja

TrueUp ™: ja

Flytta IQ ™: ja

Fitnessålder: ja (i app)

Spänningsspårning hela dagen: ja

Fitnessutrustning / gym:

Tillgängliga gymaktivitetsprofiler: Styrka, kardio och elliptisk träning, trappstegning, golvklättring, inomhus roning och yoga

Kardio träning

Styrketräning

Automatisk repräkning

Utbildnings-, planerings- och analysfunktioner:

GPS-hastighet och avstånd: ja

Skärm som kan anpassas: Ja

Anpassningsbara aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: ja

Intervallträning: ja

Avancerade träningspass: ja

Nedladdningsbara träningsplaner: ja

Auto Lap®: ja

Manuell varv: ja

Konfigurerbara varvtal: ja

VO2 max: ja

Träningsstatus (låter dig se om du tränar effektivt genom att spåra din träningshistorik och träningsnivå trend): ja

Träningsbelastning (din totala träningsbelastning för de senaste 7 dagarna beräknad från beräknad EPOC): ja

Träningseffekt (aerob): ja

Utbildningseffekt (anaerob): ja

Anpassningsbara varningar: ja

Ljudmeddelanden: ja

Avsluta tiden: ja

Virtuell partner: Ja

Lopp en aktivitet: ja

Auto multisport aktiviteter: ja

Multi sport: ja

Kursvägledning: ja

Segment (Live, Garmin): Ja

Strava-funktioner (Beacon, levande segment): ja

LiveTrack: ja

Grupp LiveTrack: ja

Rundturskursskapare (kör / cykla): ja

Trendline ™ popularitet routing: ja

Tryck och / eller knapplås: ja

Nycklar: ja

Automatisk bläddring: ja

Aktivitetshistorik på klockan: ja

Hjärtfrekvensfunktioner:

HR zoner: ja

HR-varningar: ja

HR kalorier: ja

% HR max: ja

% HRR: ja

Återställningstid: ja

Auto max HR: Ja

HRV-stresstest (mäter din hjärtfrekvensvariation medan du står stilla i 3 minuter för att ge dig en uppskattad stressnivå, omfattningen av detta är 1 till 100, låga poäng indikerar lägre stressnivåer): ja (med kompatibelt tillbehör)

Registrerar hjärtfrekvens under simning: ja (med HRM Tri ™ och HRM Swim ™)

HR-sändning (sänder HR-data över ANT + ™ till parade enheter): ja

Löpande egenskaper:

Tillgängliga körprofiler: Löpning, löpband, löpning

GPS-baserat avstånd, tid och takt

Löpdynamik: ja (med kompatibelt tillbehör)

Vertikal svängning och förhållande (graden av studsning i din löpande rörelse och kostnadsfördelningsförhållandet med steglängd): ja (med kompatibelt tillbehör)

Jordkontakttid och balans (visar hur mycket tid, i löpande rörelse, din fot ligger på marken istället för i flygning och låter dig kontrollera din löpande symmetri): ja (med kompatibelt tillbehör)

Stränglängd (realtid): ja (med kompatibelt tillbehör)

Cadence (ger realtid antal steg per minut)

Prestandaförhållande (efter att ha kört 6-20 minuter, jämför din realtidskondition till din genomsnittliga fitnessnivå): ja

Laktatgränsen (genom analys av din takt och hjärtfrekvens, uppskattar den punkt där dina muskler börjar snabbt trötthet): ja (med kompatibelt tillbehör)

Kör träning: ja

Race predictor: ja

Fotpod möjlig: ja

Golffunktioner:

Yardage till F / M / B (avstånd till framsida, mitten och baksidan av grön): ja

Yardage till layups / doglegs: ja

Åtgärder skottavstånd (beräknar exakt yard för skott från var som helst på kursen): Automatisk

Digital scorecard: ja

Stat spårning (slag, putts per runda, greener och fairways hit): ja

Garmin AutoShot ™: ja

Auto CourseView uppdateringar: ja

Grön vy med manuell stiftposition: ja

Faror och kursmål: ja

TruSwing ™ kompatibel: ja

Runda timer / kilometermätare: ja

Fritidsaktiviteter:

Tillgängliga friluftsprofiler: Vandring, klättring, mountainbike, skidåkning, snowboard, XC skidåkning, stå upp paddleboarding, rodd, kajakpaddling, jumpmaster, taktisk

Peka till punkt navigering: ja

Brödcrumbspår i realtid: ja

Tillbaka till start: ja

TracBack®: ja

UltraTrac-läge: ja

Runt mig läge: ja

Höjdprofil: ja

Avstånd till destination: ja

Barometrisk trendindikator med stormvarning: ja

ClimbPro ™ uppstigningsplanerare: ja

Trail körs bilklättring: ja

Vertikal hastighet: ja

Total uppstigning / nedstigning: ja

Framtida höjdsplan: ja

Förladdade topografiska kartor: ja

Nedladdningsbart kartografi support: ja

Kompatibel med BaseCamp ™: ja

GPS koordinater: ja

Projicerade waypoint: ja

Sight N Go: ja

Arealberäkning: ja (via Connect IQ ™): ja

Jakt / fisk kalender: ja (via Connect IQ ™): ja

Sun och mån information: ja (via Connect IQ ™): ja

Dubbla nätkoordinater: ja

XERO ™ platser: ja

Cykelfunktioner:

Tillgängliga cykelprofiler: Cykling, inomhuscykel, mountainbike, triathlon

Kurser: ja

Cykelomgång och varvtal (med strömgivare): ja

Lopp en aktivitet: ja

Tid / distansvarningar (aktiverar larm när du når målet): ja

FTP (Funktionell tröskelström): ja (med kompatibelt tillbehör): ja

Garmin-cykelkarta (ruttbar cykelspecifik gatukarta): ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmätare): ja

Effektmätare kompatibel (visar effektdata från kompatibla ANT + ™ aktiverade effektmätare från tredje part): ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (huvudmonterad display): ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bakåtvänd radar): ja

Kompatibel med Varia ™ -ljus: ja

Hastighets- och kadenssensorstöd (med sensor): ja (ANT + ® och Bluetooth® Smart-sensorer): ja

Badfunktioner:

Tillgängliga simprofiler: Poolbad, öppet vattenbad, simning / löpning

Pool swim metrics (längder, avstånd, takt, stroke count / rate, kalorier): ja

Stroke typ detektering (freestyle, backstroke, bröstslag, fjäril): ja

Simmaffektivitet (SWOLF): ja

Borrloggning: ja

Pool simma träning: ja

Öppna vattenvattenmätningar (avstånd, takt, strokeantal / hastighet, strokeavstånd, kalorier): ja

Hjärtfrekvens (realtid under vila, intervall och sessionsstatistik under vila och automatisk puls nedladdning efter simma): ja (med HRM Tri ™ och HRM Swim ™): ja


Är du intresserad av Garmin Fenix 5 Plus? Då behöver du inte vänta längre! Köp denna produkt till bästa pris och alltid med den säkerhet vi erbjuder hos trekkinn. Här kan du hitta all information angående Garmin Fenix 5 Plus. Garminär en av de bästa friluftslivmärkena som designar exklusiva Elektronikvaror som är skräddarsydda efter kundernas önskemål.

Kundrecensioner och frågor (15)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Första köp

-

Fantastisk produkt, utmärkt kvalitet. Bra shoppingupplevelse med trekkinn, skador, leverans längre än väntat

Perfekt

-

Perfekt Perfekt leveransspårning

Perfekt

-

Jag är helt nöjd med trekkinn, ser fram emot att prova klockan. Utan problem med inköp och frakt som var snabbt och säkert.

Phoenix 5 plus

-

Allt perfekt! Snabb leverans och förväntad produkt.

Bra produkt och service

-

Fantastisk klocka. Jag är också glad över tjänsten från trekkin och leverans, som var snabb och utan problem.

Garmin fenix 5

-

Oslagbart pris, snabb och försiktig leverans, ingenting att säga. verkligen nöjd med den här webbplatsen.

Perfekt

-

Mottaget i tid, med ett foto av paketet vid avresan. Väl förpackade. Produkten är helt topp. Perfekt ingenting att säga.

Mottaget korrekt

-

Klockan mottogs korrekt, god feedback från en vän "Trailer" på fenix 5 S plus, utom S.'s autonomi. Med fenix 5 plus borde autonomin vara bättre. Jag har aldrig varit besviken över Garmin-produkter förrän nu. Det är en julklapp, så ännu inte börjat. Rulla den 25/12 ...

Perfekt

-

Kompletta produkter, snabb leverans, ingenting att säga!

Fenix 5+ garmin

-

Titta och betjäna högst upp !!

Mycket bra alternativ

-

Jag är väldigt nöjd. Tack handel inn

Första köp

-

Min första shoppingupplevelse med dig, helt perfekt när det gäller kvalitetsproduktpris och uppmärksamhet. Något olyckligt med förpackningen, inte särskilt försiktig och något oskyddad för en produkt av dess värde, som distributionsföretaget gav mig, tack.

Shoppingupplevelse

-

Fantastisk produkt, utmärkt kvalitet. God shoppingupplevelse med trekkinn, pris och frakt enligt överenskommelse

Garmin fenix 5p klocka

-

Mycket tillfredsställande produkt jämfört med mina förväntningar och till ett bra pris. Leveransen skedde på mindre än en vecka. Jag rekommenderar!

Garmin klocka

-

Hej, med mycket leveransfördröjning (nästan tre veckor) och ett distributionsfel i brevlådan (levererad till 56 bld Alsace Lorraine och inte till 66), godkänner produkten produkten. Tillfredsställelse för dess lilla besvär Regis Herriau

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga