`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S
 • Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Produktbeskrivning Garmin GPSMAP 66S

Att ha en spårare som GPSMAP 66Ste gör att du kan anpassa datafält, widgets och applikationer . Enheten är kompatibel med det globala navigationssystemet.

Trackerens skärm är i färg, med en upplösning på 240 X 400 pixlar och har möjlighet att presentera tydliga bilder . Dess anslutning är via ANT + och Bluetooth. Med den här enheten kan du dela trådlösa rutter, spår och geocaches. I GPS-läge går batteriet upp till 16 timmar och i expedition sträcker det sig till en vecka. Minnet är utbyggbart med ett microSD-kort upp till 16 GB för ytterligare kartläggning och datalagring.

Denna utrustning är integrerad av fyra högkapacitetsantenner för att snabbt hitta och behålla platsen . Dessutom kan du lära dig mer om kartor över skogar, träd, national- och statsparker. Andra indikatorer som du kommer att veta är höjdsvariationen tack vare barometern. Den har också en integrerad elektronisk kompass med tre axlar även när den är stoppad.

Premium GPS-handdator med BirdsEye Satellite Imagery-abonnemang och TopoActive-kartor

Stor, 3 "solljusläsbar färgdisplay för enkel visning

Stöd för flera globala navigationssatellitsystem (GNSS) för att spåra dina resor i mer utmanande miljöer än GPS ensam, plus treaxelkompass och barometrisk höjdmätare

Tillgång till BirdsEye satellitbilder med direkt nedladdning av enheter och ingen årlig prenumeration och förladda TopoActive europeiska kartor

Utökad trådlös anslutning stöder aktivt väder för uppdaterade prognoser och animerad väderradar och Geocaching Live för mobilsynkronisering och uppdateringar

Kompatibel med Garmin Explore ™ webbplats och app för att hjälpa dig att hantera spår, rutter och waypoints och granska statistik från fältet

LED-ficklampfunktion plus upp till 16 timmars batteritid i GPS-läge och 1 vecka i expeditionsläge för färre laddningar

Navigera ditt nästa utomhus äventyr med GPSMAP 66-serien. Oavsett om du vandrar, mountainbike, klättra, geocaching, kajak eller arbetar i utomhusmiljöer, kan du utforska mer med denna ikoniska, robusta handhållna med en 3-tums färgdisplay. Den har tillgång till BirdsEye Satellite Imagery-prenumeration med direkt till enhetsladdningar som hjälper dig att hitta din väg, plus förladda TopoActive europeiska kartor på GPSMAP 66st. Och det erbjuder flera satellitstöd samt trådlös anslutning för Active Weather, direkta nedladdningar och Garmin Explore-kompatibilitet.

Få dina lager:

Förutom multi GNSS-stöd, erbjuder GPSMAP 66-serien sensorfunktionerna ABC (höjdmätare, barometer och kompass) för att spåra din resa. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka stigning och nedstigning, medan barometern kan användas för att förutsäga väderförändringar genom att visa korttidstrender i lufttrycket. Elektronisk kompass med tre axlar håller ditt lager oavsett om du rör dig eller inte.

Se var du är på väg:

Få en bättre bild av din plats med högupplösta fotorealistiska bilder av din rutt tack vare direkt nedladdning av enheter av BirdsEye satellitbilder - utan en årlig prenumeration. Du ser en sann representation av omgivningen för att hitta spår, trailheads och clearings för campingplatser, för att hitta parker och parkering för geocaching, och till och med för att skapa waypoints baserat på landmärken.

Dessutom levereras GPSMAP 66st med TopoActive European Maps. Du ser varje kulle och dal, med mer detalj än någonsin - inklusive terrängkonturer, topografiska höjder, toppmöten, parker, kust, floder, sjöar och geografiska punkter.

Håll dig klar över förhållandena:

Du kommer alltid att hålla dig informerad om väderleksförhållanden när du kopplar din GPSMAP 66-serienhet via Bluetooth® till en kompatibel smartphone. Ta emot aktiva väderuppdateringar för information om realtid, inklusive prediktiva kartor över temperatur, vind, nederbörd och moln. Det ger också levande väderradar så att du är medveten om dåligt väder som kan påverka dina utomhusupplevelser.

Hitta din cache:

GPSMAP 66s och GPSMAP 66st-enheter gör det enklare än någonsin att njuta av din geocaching-upplevelse. Ställ in den för att automatiskt uppdatera med alla senaste cacher från Geocaching Live, inklusive cachebeskrivningar, loggar och tips. Med en Wi Fi®-anslutning eller via Garmin Connect ™ på en kompatibel smartphone undviker du manuellt att mata in koordinater eller skriva ut cache-detaljer på papper - och varje sökning laddas automatiskt till din profil.

Utforska med Garmin:

Även när du är offline och har ingen mobilanslutning, parar GPSMAP 66-serien med Garmin Explore-mobilappen, så att du kan planera, granska och synkronisera data, inklusive waypoints, rutter och spår. Dessutom kan du granska färdiga aktiviteter medan du är kvar i fältet, även när du är borta från nätet.

Utility i negativa miljöer:

Var beredd på de mest extrema äventyren. GPSMAP 66-serien erbjuder upp till 16 timmars batteritid i GPS-läge och 1 vecka i expeditionsläge (med två AA-batterier) för färre laddningar. Det ger en LED-ficklampa och SOS-strålkastare som kan användas för att signalera om hjälp. Den är uppbyggd enligt militära standarder för värme-, chock- och vattenprestanda (MIL STD 810G), och det är även kompatibelt med nätsynsglasögon.

Specifikationer:

Allmän:

Fysiska dimensioner: 6,2 x 16,3 x 3,5 cm

Vikt: 230g med batterier

Vattenbetyg: IPX7

Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller Litium rekommenderas

Displaytyp: Transflektivt färg TFT

Skärmstorlek: 3,8 x 6,3 cm; 3 "diagonal

Skärmupplösning: 240 x 400 pixlar

Minne / historia: 16 GB

Mottagare med hög känslighet:

Gränssnitt: Höghastighets USB och NMEA 0183 kompatibel

Kartor och minne:

Möjlighet att lägga till kartor: Ja

Baskarta: Ja

Förvaring och strömförbrukning: microSD ™ -kort (ingår ej)

Vägpunkter / Favoriter / platser: 10.000

Rutter: 250

Spårlogg: 20 000 poäng, 250 sparade gpx spår, 300 sparade passform aktiviteter

Förladda kartor: Ja (topografiskt)

sensorer:

Barometrisk höjdmätare: Ja

Kompass: Ja (lutningskompenserad 3 axlar)

Fritidsaktiviteter:

Arealberäkning: Ja

Automatisk routing (sväng av svängrutor på vägar): Ja (med valfri kartläggning för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig: Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibla: Ja

Jakt / fisk kalender: Ja

Sol och mån information: Ja

Kamera: Nej

Bildvisare: Ja

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ -kompatibel (online-community där du analyserar, kategoriserar och delar data): Ja

Ytterligare:

Garmin Utforska kompatibel: Ja

Garmin Connect IQ-kompatibel: Ja

Trådlös kompatibel: Ja (Wi Fi, Bluetooth och ANT +)

Kartsegment: 15.000

Aktivt väder: Ja

Smarta meddelanden: Ja

Live Tracking: Ja (med) Garmin Connect ™ Mobile

BirdsEye direkt till enheten: Ja (ingen årlig prenumeration krävs)

MIL STD 810G robusthet för värme-, chock- och vattenprestanda


Köp Garmin GPSMAP 66S i Elektronikkategorin från din friluftslivbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Enheter av hand. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Garmin, på trekkinn, kommer du hitta ett brett urval av friluftslivprodukter som också kan intressera dig. Garmin är fokuserat på innovation och förbättring av friluftslivupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Garmin GPSMAP 66S

Kundrecensioner och frågor (18)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Kommentar om köp

-

Mycket bra, supersnabb leverans som alltid, GPS är robust och även om vi har haft det mycket nyligen och vi undersöker fortfarande erbjuder det många möjligheter, till och med att använda det som en GPS för att köra bil. Det väger inte mycket, som en negativ del, men det görs av alla som inte skickar ens normala batterier för att börja använda det, men hej, det är ett mindre ont. just nu mycket nöjd med köpet.

Garmin gps-karta 66s

-

utmärkt frakt och pacaking. Produkten motsvarar beskrivningarna. Några svårigheter att importera birdeye-foton (även med snabb wifi tar det lång tid). BT-parningen med smarttelefonen verkar inte fungera, men jag har ännu inte förstått om det är mitt problem eller inte. Funktioner, skärmar och användbarhet av funktioner bättre än den Etrex jag använde tidigare.

Gramin gps 66s

-

Trekkins utmärkta service, lyhördhet och punktlighet. GPS66 är en fantastisk produkt, den är inte perfekt, men förmodligen den bästa på vandringsmarknaden. Jag kände till dess egenskaper innan jag köpte och är nöjd med det.

Gps-karta 66s

-

Det är enkelt och bekvämt att använda, mycket exakt. Det är min första GPS och jag älskar det.

Gpsmap 66s

-

Det är bekvämt och enkelt att hantera, mycket exakt.

Som förväntat

-

Fantastisk artikel mottagen i perfekt skick och under den förväntade tiden, precis som resten av artiklarna som jag beställde i tidigare ögonblick. Gsmap 66s mycket robust och med massor av verktyg för att njuta av en högre nivå under bergsdagarna.

Gpsmap 66s

-

Utmärkt produkt till ett bra pris och med oslagbar service från Trekkinn. Model 66 är perfekt för bergsbestigare som letar efter precision i vår enhet såväl som en mängd mycket attraktiva tillägg som gör att vi kan ha en GPS som är så komplett som den är lätt att använda. Jag valde "s" och inte "st" för idag har vi till vårt förfogande ett stort antal kartor i forum, arbetsteam, kartografiska webbplatser och till och med kartor med egen konfiguration för de som gillar kartografi och program som Gis. Jag rekommenderar det utan tvekan till någon som letar efter en exakt enhet, lätt att använda och att konfigurera och med ett brett utbud av mest attraktiva möjligheter.

Kommentar

-

Utmärkt service, anländer som planerat, snabbt och enkelt att använda GPS med sina manuella knappar

Gpsmap 66s

-

Levereras snabbt som vanligt och väldigt nöjd med köpet, särskilt det fantastiska priset. Denna modell, "S", är bra om du redan har dina egna kartor, och om du inte har det, skulle jag rekommendera Talky Toaster UK-kartan om du bor här, och ditt allmänna intresse är vandring / vandring. Du kan få en gratisversion eller ett mycket rimligt köp med 20 pund, som har massor av detaljer. 66S gör samma och mer än tidigare modeller, men det är väldigt snabbt att ladda, zooma in / ut och skärmen är så mycket större. Det är oerhört exakt, det brukar sätta sig på en angiven noggrannhet på 10 fot, vilket jag säger är ungefär rätt. Det bästa lilla tillägget är det enkla tryck på en knapp för att spela in ett spår och sedan pausa / spara / radera med ytterligare ett tryck. Totalt sett mycket nöjd med produkten, och särskilt nöjd med TrekInn, för att ha gett mig ett så bra pris.

Bekväm balaklava

-

Det är lite lätt så inte för varmt men tillräckligt för cirka -5 Celsius.

Gpsmap 66s

-

Tungt och stort för att ta det till det gamla och ointuitiva gränssnittet. Dålig anslutning mellan produkter och Wi-Fi etc. Det verkar som om jag köpte en produkt från 80-talet

Garmin gpsmap 66s

-

Ett bra fel: robust, snabb, en generös skärm och intressanta funktioner. Beröringen av knapparna är trevlig och exakt, till skillnad från de äldre modellerna, som var något gummiaktig. Att inkludera prenumerationen på BirdsEye-bilder är en mycket bra poäng för.

Portugisiska

-

E på portugisiska

Stort

-

Bra produkt, rekommenderas starkt

Gpsmap 66s

-

Stor navigator för turisten till priset. Utanför lådan är det ryska språkgränssnittet. Ett stort antal gratis distribuerade kartor på Internet.

Perfekt, precis vad jag förväntade mig

-

Precis vad jag förväntade mig, är jag helt nöjd

Bon gps.

-

Bon GPS. Det är en tjock och tung sak och det är en komplicerad glimmer. Però s'acaba försvårar huvudfunktionerna. Mes complicat är föremål för conectivitat som står inför jag inte har provat provar. En glimmerbil. Vinc av en Etrex Vista HCx. En kanvi en molt millor.

Gpsmap 66s

-

Finns de meddelanden som visas av enheten samt de tekniska instruktionerna på franska? Tack för ditt svar

våra experter svarar

Hej,

Garmin GPSMAP 66S kommer också på franska.

Hälsningar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga