`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Produktbeskrivning Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Oregon 700 Västeuropa är en GPS som du kan använda effektivt för utomhusaktiviteter som kajakpaddling, vandring eller cykling, bland andra. Konfigurationen av den här enheten möjliggör anslutning med WiFi, Bluetooth, ANT. Spåraren tillhör Garmin Oregon 700-linjen som har högkänsliga satellitsystem.

Genom skärmen ser du animerade bilder . Med dina händer och till och med bär handskar, zooma in för att visualisera linjerna med bästa kvalitet. Du kan också öka ljusstyrkan så att kartorna är mer läsbara, även när solen är högst intensiv.

För att uppnå en effektiv plats har en 3-axels kompass med integrerad barometrisk höjdmätare . All dess konfiguration speglar förändringarna i atmosfärstrycket. När det gäller kompatibiliteten kan den anslutas till GPS- och GLONASS-systemen och även med 24 extra satelliter. Det ger upp till 16 timmars prestanda genom externt laddningsbart batteri eller två AA-batterier.

Robust GPS / GLONASS Handheld med inbyggd Wi Fi® och mer

Hög känslighet dubbla GPS och GLONASS satellitmottagning för bättre prestanda i krävande miljöer än enbart GPS

Förbättrad antenn möjliggör bättre mottagning och prestanda; 3 axel kompass med accelerometer och barometerhöjdsensorer

3 tums solljus läsbar pekskärm med dubbla orientering (liggande eller stående vy)

Expanderade trådlös anslutning (Wi-Fi, Bluetooth, ANT + ® kapabel); stöder Active väder och Geocaching Live

Bluetooth® Smart Notifications1 och automatiska överföringar till Garmin Connect ™ community

1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang ingår

Tack vare en förbättrad omgjorda antenn för bättre satellitmottagning, sätter Oregon 700 GPS och GLONASS handhållna ännu mer av naturen till hands. Oavsett om du vandring, cykling, geocaching, klättring, kajakpaddling, turridning eller vad som helst, det är robust navigator redo för allt. Det har multi trådlös anslutning (Wi-Fi, Bluetooth och ANT +), Active väder stöd med animerade radaröver, 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang och en inbyggd 3 axel kompass med barometrisk höjdmätare.

Hitta roliga med Geocaching.com

Den trådlösa anslutning till Geocaching.com på din Oregon gör det enklare än någonsin att njuta av en överlägsen geocaching upplevelse. Du kan ställa in enheten så att den automatiskt hålla dig uppdaterad med alla de senaste cachar. Inget mer manuell inmatning av koordinater eller skriva ut cache detaljer på papper.

Mer Connectivity, Mindre Complexity1

De expanderade trådlösa funktionerna i Oregon 700 gör det enklare än någonsin att uppgradera programvaran, kolla vädret radar2 och ladda upp äventyr till vår Garmin Connect community. Du kan även dela LiveTrack lokaliseringsuppgifter eller geocache upptäckter via WiFi eller smartphone. Smarta Meddelanden via Bluetooth med en kompatibel smartphone kan du emot e-post, texter och varningar direkt på enheten. Så du kan se vad som händer medan du komma bort från allt.

Navigera

Oregon 700 handhållna ger omfattande navigering och spårning för att guida dig på och utanför stigen, med hjälp av GPS och GLONASS plus ABC (höjdmätare, barometer och kompass) sensorfunktioner. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka uppstigning och nedstigning, medan barometern kan användas för att förutsäga väderomslag genom att visa kortsiktiga trender i lufttrycket. 3 axis elektronisk kompass håller lager, oavsett om du ska flytta eller inte. Det finns också en TracBack® funktionen på Oregon 700 för att hjälpa dig att navigera tillbaka till startpunkten på samma väg som du kom. Du kan också markera platser, såsom din campingplats, fordon eller andra intressanta platser, till vilka you'd som retur navigering.

Njut av utsikten på en Vivid Display

Oregon 700 handhållna har en ljus, solljus läsbar 3 tums pekskärm med dubbla orientering för liggande eller stående vyer. Den stöder lätt flera kartläggnings alternativ såsom BlueChart® g2 HD för vatten navigering eller City Navigator® för sväng för sväng vägbeskrivning. Slitstark och vatten betyget till IPX7 är Oregon-serien byggd för att hålla leverera viktiga kartläggning och spårningsdata, oavsett vad elementen kasta på dig. Dessutom kan du även skräddarsy din Oregon display med gratis nedladdningar från Garmin Connect IQ ™ online store3.

Planera nästa resa

Ta hand om din nästa äventyr med Basecamp ™, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin äventyr som du kan dela med vänner, familj eller andra utforskare på nätet. Basecamp visas på datorskärmen några topografiska kartdata lagras på enheten, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en nästan obegränsad mängd satellitbilder till enheten med hjälp av den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.

1När ihopkopplad med en kompatibel smartphone. Se garmin.com/ble för kompatibilitet.

2Active Vädret är tillgänglig i Storbritannien, Irland, Portugal, Spanien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Österrike och Slovenien med partiell täckning i norra Italien.

3Apps kommer widgets och datafält införas när de blir tillgängliga, inte alla produkter kan vara tillgängliga hela tiden. Se vår hemsida för aktuell inventering av Connect IQ produkter.

Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. Wi Fi® ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Fysisk och prestanda

Fysiska mått 6.1 x 11,4 x 3,3 cm

Visningsstorlek, BxH 3,8 x 6,3 cm; 3 "diag (7,6 cm)

Skärmupplösning, BxH 240 x 400 pixlar

Bildskärmstyp Transflektiv TFT pekskärm

Pekskärm

Vikt

209,8 g med batterier

Batteri 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller Lithium rekommenderas laddningsbara NiMH pack (tillval)

Batteriets livslängd Upp till 16 timmar

Vatten rating IPX7

Hög känslighet mottagare

Gränssnitt höghastighets USB och NMEA 0183-kompatibel

kamera nr

barometrisk höjdmätare

Elektronisk kompass Ja (tilt kompenserade 3 axel)

Enhet till enhet överföring (delar data trådlöst med liknande enheter) Ja (plus bilder och anpassade kartor)

Kartor och minne

grundkarta

Förladdade kartor nr

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne 1,7 GB

Accepterar datakort microSD ™ -kort upp till 32 GB (ingår ej)

Custom POI (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)

Waypoints / favoriter / platser 10000

rutter 250

Spårlogg 20.000 poäng, 250 sparade spår

utomhus funktioner

Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibel

Hunt / fisk kalender

Solen och månen informationen

tidvattentabeller

areaberäkning

bildvisare

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)

Ytterligare

Trådlös kompatibel: Ja (Wi-Fi, Bluetooth och ANT +)

Kartsegment: 15.000

Aktiv Väder: Ja

Anslut IQ kompatibel: Ja (widgets, program och datafält)

I lådan :

Oregon 700

USB-kabel

karbinhaken

Dokumentation


Garmin Oregon 700 Europa Occidental är den perfekta produkten för att nå dina friluftslivmål. Komplettera din order med andra relaterade Enheter av handprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektronikprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på trekkinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Garmin som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Funktioner
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (34)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra produkt

-

Bra inköpspris och utmärkt produkt. Leveransen var snabb och inom säljarens tidsfrister.

Oregon mot oregon

-

Inget att säga om leveransen, snabbt eller priset, korrekt. Jag hade en Oregon 450t lättanvänd, exakt vars svagheter var skärmen, växeln både ömtålig och långsam till position. Den nya är snabbare, skärmen är mer motståndskraftig mot repor men systemet med två sidoknappar är opraktiskt när allt kan gå igenom pekskärmen och jag är rädd att omkopplaren är lika bräcklig som den föregående. Som sagt förbättras designen och batterilåset är säkrare. Var försiktig när du byter batterier så att du inte tappar micro SD, som hänt mig med 450 eftersom kortets låssystem är detsamma. Jag kompenserade för denna fel med en bit lim: mer risk för förlust också! Slutligen tycker jag att tillgången till de olika funktionerna är mindre intuitiv och mindre praktisk än på 450, därmed min anmärkning.

Bra

-

Leveransen är inte från en dag till en annan, men GPS: n kom bra, och den är perfekt, liten, robust, snabb och med alla anslutningar (Wifi, Bluetooth). underbar

Bra produkt

-

Valuta för pengarna, utmärkt produkt. Bra vandringsservice och snabb leverans.

Spektakulära

-

Den bästa investeringen som någonsin gjorts, denna topp

Garmin oregon 700

-

Produkt av exceptionell kvalitet, stor tillförlitlighet och enkel hantering. Det bästa priset från Trekkinn. Allt hade varit perfekt om Trekkin aldrig uppfyllde den tidsfrist de informerar dig om. Det är synd eftersom det orsakar lite obehag. Av de beställningar som jag har gjort har de hittills aldrig uppfyllt den tidsfristen men produkterna kommer alltid bra, de är av kända varumärken och fantastiska priser.

Perfekt

-

Mycket snabb leverans och GPS uppfyller mina förväntningar. Allt perfekt och priset bra.

Det bästa av garmin

-

Jag ville ha en GPS som skulle fungera med batterier, 2 AA-batterier som kan erhållas på vilken bensinstation som helst eller laddningsbara. Den perfekta frakten och GPS för mitt bästa av garmin-kvalitetspriset för cykeln

Negativ

-

Frakten var långsam, det tog mer än fem dagar att komma fram. GPS: n kom med ett problem i batteriernas hölje så att locket är släckt efter stängning. Återbetalningen pågår fortfarande idag (16 dagar senare), jag vet fortfarande inte om de kommer att returnera mina pengar och utan GPS. Det var en gåva från kungar men i den takt kommer det att vara nästa år.

Perfekt produkt

-

Snabb frakt och i gott skick. GPS väldigt komplett och lätt att använda.

Allt perfekt

-

Pris, frakt och perfekt produkt och mer med tanke på de motstridiga datumen då den gjordes.

Produkten är i perfekt skick

-

Allt perfekt när produkten anländer, även om det kommer att ta lite mer dag än väntat

Robust

-

Den första jag har och jag älskar den. Den är snabb, robust och skärmen fungerar perfekt. Slå på ganska snabbt.

Oregon 700

-

Jag har sett ett av dessa i några år. Black Friday visade sig vara dagen. Bra priser och levereras till Storbritannien på 6 dagar via spårad leverans. Bra förpackning. Enheten är nu konfigurerad och redo att gå. Fungerar som förväntat, tack!

Oregon 700

-

Jag köpte den för en fantastisk och bra present, mycket bra pris och den kom snabbt.

Garmin oregon 700

-

Bra GPS, lätt att använda och robust. Immillorable Preu.

Garmin oregon 700

-

Jag brukade ha 450 ton Oregon och förändringen har varit mycket tillfredsställande. Jag har inte provat så mycket men just nu mycket glad.

Garmin oregon 700

-

Bike Inn-priset var mycket attraktivt och leveransen hände utan problem. Jag är nöjd.

Gps garmin oregon 700

-

Allt ok, produkt och leveranstid

Bra gjort för cykelsidan

-

Beställ med kompatibel produkt och snabb leverans Priset är korrekt inget problem, jag är supernöjd med mitt köp oregon 700 på Bikeinn Super-webbplatsen

Inga problem trots dåliga recensioner

-

Eftersom det finns några dåliga recensioner på bikeinn.com för leverans av varor till bikeinn.com, hade jag en dålig känsla. Varorna anlände som beställd inom en mycket kort tid och är i toppskick. Denna översyn är frivillig och köps inte och är avsedd att lugna potentiella tvivlar. Med mig gick allt bättre än väntat.

Uppfyller mina förväntningar

-

köpte som ersättning för en Oregon 600 efter ett problem med av / på-knappen. uppfyller mina förväntningar tid att vänja sig till den nya presentationen jämfört med 600. super bra placerat pris och snabb frakt

Oregon 700

-

Utmärkt produkt anlände i tid.

Oregon 700

-

Anlände i tid till oslagbart pris. Fantastisk produkt, jag kommer från en 650 och jag måste säga att detta är snabbare i kartläsningen och har mer Wi-Fi-anslutning.

Utmärkt

-

Fantastiskt! Allt gick som förväntat. GPS är extra.

Garmin oregon gps

-

Jag har testat ett tag och det uppfyller beskrivningen. Inga problem med honom.

Garmin oregon 700

-

Mycket nöjd med det här företaget. Allt perfekt och ett mycket bra pris. Jag kommer att köpa från det här företaget igen.

Garmin oregon 700

-

Mycket nöjd med detta företag, allt är väldigt korrekt.

Garmin oregon 700

-

Mycket nöjd med produkten och med bikeinn. Allt är väldigt korrekt.

Komplett, lätt att använda och pålitligt.

-

Den kom från en Etrex 35t och de är praktiskt taget desamma, med undantag för den större skärmen och mer upplösning. Mycket lycklig

Toppköp

-

Att kunna köpa den här enheten till ett mycket intressant pris och levereras snabbt. Rekommenderas!

Toppköp!

-

Nämnda apparat mycket snabbt mottagen till ett mer än intressant pris. TOP! Kan inte bättre!

Gps garmin oregon 700

-

Produkten överensstämmer med vad som föreslås online. Frakt, som alltid punktligt.

Gps garmin oregon 700

-

Överensstämmer med produkten, snabb sändning. TuttoOk!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga