up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Måste ha lista över personlig vård

Personliga vårdhjälpare ger personlig vård utöver annan hjälp, såsom städning, hantering av uppgifter och anordnande av transport. Hjälpmedlen för personlig vård upprätthåller inte överföringen av vården.

Produkter för personlig vård

Det här är några produkter för personlig vård. De bästa produkterna för personlig vård finns på varumärkena som Salewa , Black Diamond , Vaude , Sea to Summit , Regatta .

Handtvål
Undvik antibakteriella tvålar som innehåller triklosan i dem. Vanligt tvål och vatten tjänar bra för att begränsa bakteriens omfattning. Föredra doftfria bar tvålar med några rena ingredienser.

Lotion
Föredra doftfria lotioner eftersom ftalater är ingredienserna i dofterna. Lotioner innehåller vanligtvis aluminium och är farliga för huden. Välj en lotion med naturliga ingredienser som honung, aloe vera eller mandelolja.

Hårvård
Undvik schampo och balsam som kan innehålla skadliga kemikalier. Välj schampon och balsam som inte innehåller ftalater eller parabener.

Kosmetika
Var försiktig med vissa importerade kosmetika, som kan innehålla grafit eller andra täta metaller. Några exempel på eventuellt farlig importerad kosmetika är nagellack, kajal, Surma och läppstift.

Oral care produkter
Undvik tandkräm som innehåller triklosan. Fluortandkräm är bäst för tänderna men använder inte tandkrämen för mycket. Använd endast två gånger om dagen.

Solskydd
Använd alltid solskyddsmedel med SPF 15 till 30 när du går ut under de varma månaderna. Det är bäst att välja mineralbaserade produkter som zinkoxid solskyddsmedel.

Ansiktsvävnader
Ansiktsvävnader är en super användbar personlig vårdprodukt. På grund av sin styrka, smidiga beröring och ljusabsorberande egenskaper kan de inta oljan från ditt ansikte. Välj alltid ansiktsvävnader av ett känt varumärke.


clouse menu Stänga