up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Fleece Trespass

()
load

Varför är fleece ett bra alternativ för utomhusbruk?

Fleece tillverkas genom att spinna mycket små fibrer till en ren trasa, som sedan betas i den fjäderiga, frodiga trasan. Medan en del fleece idag tillverkas med polyester är fleece gjorda av naturliga trådar, särskilt bomull, mer lämpliga för miljön.

Fleece jacka

En fleecejacka är en jacka som är tillverkad av polyester syntetisk fleece såsom frigid fleece. En fleecejacka har oftast en dragkedja i mitten, snarare än knappar eller andra band. Bästa fleecejackor finns på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Varför är Fleece ett bra alternativ för utomhusbruk?

Fleecetyg är det perfekta alternativet om du letar efter något varaktigt, flexibelt och hudvänligt för uteturer. Eftersom det kan beredas i obegränsade färger och tryckas med oändliga mönster, är fleecetyg ett utmärkt val för vandrare och campare.
Även om det härstammar från ett tyg för utomhuskläder i tuffa väderförhållanden, är fleece nu format i allt från hattar och handskar till jackor och täcken. På grund av designen, dess skapade, kommer den inte att pilla och bilda små knutar på duken som andra syntetiska ämnen kommer att göra. Eftersom det inte strimlas eller är gratis, är fleecedukar det klassiska urvalet för en utomhustur med hela familjen.
Polärt fleece tyg har en dubbelsidig massa, vilket tyder på att tyget är lika i båda planen. Den är mycket hållbar, håller värmen och dränerar snabbt, varför den användes av utomhusunderhållare snarare än ull. Tillverkningen av fleecehögtäcken skapar luftfickor för att hålla bäraren mer uppvärmd än ull och andra material. Dess lätta och mer varma skyddade det som ett pålitligt urval för vintercamping och backpacking.


clouse menu Stänga