up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer handskar?

Handskarna är plaggen som täcker handen. Handskar har normalt separata fodral eller öppningar för varje finger och tummen. Handskar försvara och trösta händerna mot kyla eller värme. Du kan köpa handskar från Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Petzl .

Full finger

Fullfingerhandskar erbjuder en förbättrad sköld mot skada vid tappning eller kontakt med vassa eller farliga föremål. Fullfingerhandskar är vanligtvis utmärkta för kalla klimat och hjälper till att begränsa frostskador. På grund av minskat blodflöde från kylan. Om dina händer blir våta av lera, nederbörd, snöfall, svettning etc. med handskar tillåter de ofta mer tillförlitligt grepp än dina nakna fingrar.

Halvfinger

Halvfingerhandskar stöder dig när du skriver på en dator eller en telefon med tangentbord. Dessa är också tillämpliga när du använder en skärmpeksmartphone. Dessa handskar är kända bland ryttarna eftersom halvfingerhandskar stöder dem för att flytta stängerna på handtaget bekvämt.

Vantar

Vantarna är ett slags handkläder som omfattar hela handen men inte har separata fingerhål eller fodral. Vanligtvis avlägsnar vantar fortfarande tummen från de ytterligare fyra fingrarna. De har olika nyanser och mönster.

Tips för att välja handskar

• Välj handskar som ger ett mer kraftfullt grepp, hanterbar komfort och skyddar mot eventuella skador.
• Välj självhäftande, slitstarka handskar för att stoppa skär och skador.
• Välj endast handskar tillverkade av ett pålitligt varumärke och marknadsförs i ett nytt tillstånd av en leverantör som du tror.
• Välj rätt passform eftersom handskar som passar din hand ordentligt sitter på extra säkert och ger ett mer tillförlitligt skydd.


clouse menu Stänga