up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Skjortor

()
load

Hur man väljer en skjorta utomhus?

En skjorta är ett tygplagg för ovanstående kropp. Skjortor kan också bäras med slips under skjortkragen. Det finns många typer av skjortor. Skjortor kan bäras av både män och kvinnor. Skjortor för män finns i många färger och stilar. Du kan köpa skjortor för män från Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Långärmade T shirts

Långärmade skjortor höll bäraren svalare. Bekväm lös passform av långärmade skjortor i ett wicking material skjortor svettas bortsett från huden så att den kan torka, och det producerar ett litet luftflöde mellan huden och saker för att bibehålla sin svala samtidigt som den skyddar mot solbränna och UV skador.

Kortärmade skjortor

Kortärmade tröjor kallas ofta ”normala ärmar” när det gäller t shirts eftersom de är lika attraktiva för både män och kvinnor. Dessa kortärmade skjortor har ärmar som är något längre än kepsärmarna och sträcker sig vanligtvis till armbågen eller helt enkelt ovanför armbågen.

Tips för att välja en tröja

Här är en snabb titt på tipsen att tänka på när du väljer en skjorta.
1. Varje märke och företag ger dig skjortor i tre grundstorlekar som små, medelstora och stora. Så snälla kontrollera storleken på skjortan som passar din kropp.
2. Kontrollera skjortans passform. Skjortan ska inte vara så tät att det är svårt att röra sig i.
3. Den viktigaste punkten att tänka på är skjortans kvalitet.


clouse menu Stänga