up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Saker att veta om strumpor för vandring

En strumpa är en plagg som bärs på fötterna och vanligtvis inkluderar fotleden eller någon del av kalven. Någon typ av sko eller stövel bärs vanligtvis över strumpor. Strumpor gjordes av läder, matt djurhår och maskintyg. Strumpor för män finns vanligtvis i färger som svart, grå och brun. Du kan köpa strumpor för män från Salewa , Adidas , La Sportiva , CMP , Vaude .

Helårsstrumpor

Helströmsstrumpor är ofta gjorda av en blandning av bomull och spandex. Dessa helårsstrumpor ger bästa bågkomfort och uthållighet. Med svettavvisande teknik motstår dessa strumpor lukt för att hålla dina fötter andas som nya.

Höst vinter strumpor

Höstvinterstrumpor är ofta tillverkade av ull, fleece och liknande material. Anledningen till att dessa höst vinterstrumpor är bäst för vinterkläder är att om strumporna blir fuktiga på grund av svett, försvinner strumporna inte sina isolerande egenskaper.

Vår sommar strumpor

Vårens sommarstrumpor är byggda för vardagskläder i varma klimat. Bra andningsförmåga för torra och svala fötter. Fötterna torkar snabbt på grund av det fuktavvisande materialet från vår sommarstrumpor. De är lätta och bekväma, de passar mycket bra och håller sig på plats.

Saker att veta om strumpor för vandring

1. Ullstrumpor är bäst för långa vandringar. Ullfibrer håller dig varm på vintern och svalnar dig i svettiga situationer.
2. Undvik bomullsstrumpor även om bomull är ett svalt, känsligt material men det suger dina fötter direkt i svett. När detta inträffar, förvänta dig inte att de dränerar snabbt.
3. För att hålla sakerna mer avslappnade och för att minska svett, gå med en lätt strumpa. Även om de är tunna skapas fortfarande lätta strumpor som är särskilt byggda för vandring med extra dämpning i foten.


clouse menu Stänga