up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilken typ av vandringstillbehör behöver jag

Klädtillbehör

Klädtillbehören är de delar som används för att i underordnat läge bidra till klädseln. Klädtillbehör föredras för att exakt komplettera användarnas utseende. Klädtillbehör finns på märkena som Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Bälten

Bältena är det elastiska bandet eller bandet, vanligtvis tillverkat av läder, plast eller viskid trasa. Bälten lindas runt den direkta midjan eller nära den. Bältets ändar är öppna och en klämma sätter bältet i en ring genom att binda ena änden till en annan ände av bältet.

Vandringsbälten

Vandringsbältena är en viktig del av vandringsutrustningen. De bra vandringsbältena är mer än en tillbehörsartikel eftersom de kan göra så mycket mer extra än att hålla upp byxorna.

Bergbälten

Bergbälten är redskapen som används för att klättra under bergsklättring. Den ska passa över midjan. Bergbälten är tillräckligt täta så att du inte kan dra ner dem. Spännjusteringen är halvvägs och spänner inte ut i vardera änden.

Urbana bälten

Urban bälten är flexibla bälten som rör sig med dig. Den har en fascinerande klämma som rör sig åt dig. Urbana bälten ger en finare finish till ditt övergripande utseende. Tillverkas ofta av högkvalitativt material och har låg vikt. Deras totala längd är ungefär 40 tum men vissa stadsbälten varierar inom 30 34 tum.


clouse menu Stänga