up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Underkläder - Färg: Svart

()
load

Hur väljer man baslager?

Baslager

Baslagren är det lager som ligger närmast din hud och ska fungera som en permanent andra hud under dagen. Baslager ger en varmhet medan du tar tag i och torkar din svett för att hålla dig varm och lätt. Du kan köpa baslager från Arcteryx , Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face .

Boxersbyxor

Boxare tar första plats eftersom de liknar shorts. Boxare har luftpåsar som är jämförbara med shorts. Att bära dem ger dina inre lår lite sköld från kyla. De sluter dig en minut längre än underbyxor.

Mens underkläder

Briefs är en typ av korta, formanpassade underkläder och badkläder, som motsats till tekniker där material sträcker sig ner i låren. Briefs har olika mode, normalt med ett midjeband fäst i tyg som faller bredvid bäckenet till grenen och skinkorna.

Byxor

Byxor är en klädföremål som bärs från midjan till fotledsbenen och slår in båda benen individuellt. Byxor anses nu vara ett objekt av stil och mode.

Trikåer

Strumpbyxor är i allmänhet det tighta plagget som täcker kroppen från midjan till tån. De kan variera från nästan genomskinlig till helt ogenomskinlig. Strumpbyxor kan finnas i en mängd olika kläder, mönster och mode, även om de normalt är benade och bärs under vissa byxor.

Tips för att välja baslager

Du har tre viktiga frågor när du väljer ett baslager:
1. Material: Tyg är ditt mest framträdande val. Oavsett om du går med en syntet eller en riktig, behöver du att den kontrollerar väl.
2. Vikt: Välj ett lätt baslager med mer viskösa saker eftersom det ger lite extra värme.
3. Passform: Ett fuktspråk måste vara i direkt kontakt med din hud för att hålla dig varm, så du behöver en rätt passform.


clouse menu Stänga