up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av västar

Västarna är ärmlösa och möjliggör förbättrad transport och rörelse. Västarna är också väldigt bekväma och tillverkade av supermjuka och svettbeständiga material som ger en exceptionell mängd bekvämlighet och lugn när du bär dem. Det finns olika typer av västar för män, alla med olika tygegenskaper. Du kan köpa västar för män från Salewa , Columbia , Adidas , Haglöfs , CMP .

Vattentäta västar

De vattentäta västarna har ett lager på yttertyget med helt bundna förslutningar och de kan ha ett inbyggt membrantäck. Ett höljesfoder är ett materialskikt med många små hål i det för att underlätta andningsförmågan eftersom dessa öppningar är så små att inget vatten kan tränga in i det. De vattentäta västarna har en vattentät klassificering så att du kan förstå de mest lämpliga vädersituationerna för den artikeln.

Vindtäta västar

De vindtäta västarna är västarna som inte släpper igenom vinden. De är mycket hjälpsamma för att hålla dig varm. Även om vindtäta västar kan vara tunna och inte särskilt varma på egen hand, behåller vindtäten all den isolerande luft som begränsas av innerlager av kläder, som tvärtom blåses bort.

Andningsvästar

Andningsvästar bärs ofta när det är varmare, vilket indikerar att kroppen kommer att behöva bli av med värmen under kraftiga aktiviteter som vandring eller löpning. Samtidigt är det nödvändigt att täcka över kroppen och hålla den torr, så andningsvästar är viktiga för att vara redo att både släppa ut värme och förbli torra samtidigt.


clouse menu Stänga